True

Prommis

Åkte vid 13.00 till nelo som var ensam hos mami och papi. Jag bakade foccacia som blev helt misslyckad.. Sen när pappa kom hem tog vi en timmes promenad på 4,2 km med nelo.

Nu ligger jag i soffan och snart är det middag :)

Torsdag

Skulle träna idag men känner att efter tre dagar på raken på gymmet så fick det bli en vilodag idag! Ligger i soffan och kollar desperate :)

Tack!

Onsdag

Sov över hos Mickis men hon började kl 6 imorse så jag sov kvar. Vid 9 gjorde jag frukost och tog mig sen till gymmet! Woopwoop! Dock har jag så ont :(

Hem och duscha innan Kerstin kom förbi med lunch. Vi åt och snackade massa innan vi bakade och hade oss. Mmmmmmm! fantastiska Kerstin hade en bukett tulpaner med sig till mig :)

Till middag blev det jätte god kyckling- och bacon paj med broccoli och purjolök. Inspirerad av Camills fantastiska paj :) vi kollade på film och myste i soffan. Nu har hon precis åkt hem och jag och Mathias kollar Sveriges mästerkock :)

Tisdagsmys

Mötte Mickis i huddinge vid 16.30. Vi köpte massa gott och åkte hem till henne. Lagade kycklingfilé till middag och nu svullar vi chips, dipp och grönsaker medan vi kollar film :) riktigt tisdagsmys!

Tavla

Började morgonen med smoothie och sen träning! Nu har jag precis kommit hem och ätit frukt och mackor :)

Tavlan hänger sålänge i köket. Får se vart den hamnar sen :)

Drömfångare

Tavlan är klar! Den är orange men ser rosa ut på bilden. Nu är bara frågan vart den ska hänga :)

Måndag

Tog sovmorgon imorse och gick inte upp förrän 11. Ringde lite samtal och åt smoothie innan jag åkte till gymmet :) så skönt :)

Nu springer jag upp och ner i tvättstugan medan jag målar en tavla och kollar Desperate Housewives!

Helg resumé

I fredags tänkte vi gå på bio men när vi såg att filmen var nästan 3 timmar så ångrade jag mig. Jag kan inte sitta så länge med diskbråcket. Så vi åkte till Media Markt istället och köpte en router! Så nu har vi internet till båda datorerna, ps3 och xboxet! Haha.

Svängde förbi hos syster och familj! Lekte med Ella :) sen köpte vi med oss snacks och åkte till mamma och pappa och spelade poker! Jag vaaaaaaannnnnnnnn!!!!! :D

Lördagen började med frukost och sen träning för mig och Mathias! Skönt att vi äntligen har kort på samma gym! Åkte sen till Mickis där det bjöds på jätte god middag och massa god dricka. Vidare till Pure och dansade hela natten!

Söndagen innebar soffmys med Matte. Sen bjöds det på middag hos hans föräldrar :)

Fredag

Hade tid hos läkaren idag 9.15. Det gick väl sådär. Hon är så negativ och det gör mig ledsen...

Mötte iaf mamma sen i Liljeholmen. Mamma shoppade och så åt vi lunch :) jätte mysigt! Dock blev vi instängda i garaget när vi skulle åka! Hahaha! Så fick ringa europark som fick komma och hjälpa oss ut! Hahaha. Familjen Jöns!

Igår

Igår kom mami och papi hit för att hämta nelo :) dom köpte med sig pizza och så hade dom en namnsdagspresent till mig :) jätte fina tulpaner och en trisslott. Tack! Vi kollade film alla fyra och sen åkte dom hem igen.

Då tog matte fram semlor som han hade köpt till mig i present :) mmmmm!

<3

Tänder ljus för farmor. Vi saknar dig!

Torsdag!

Idag är det min namnsdag. Dock firar jag den inte längre eftersom farmor gick bort den här dagen för två år sedan. Så istället ska vi tända ljus idag, för henne.

Behövde muntras upp och då passade det utmärkt när Josse ringde precis när jag och Nelo var påväg ut och ville följa med. Så vi tog en promenad på isen. 7,8 km i två timmar. Jätte härligt! :)

Gårdagens

Igår kom Kerstin hit och hängde med mig och Nelo. Vi tog en promenad på en timme och sen lagade vi pannkakor och myste i soffan :) älskade vän!

Idre update

Åkte ju till Idre med jobbet fredag - måndag. Det var härligt med fint väder, långa promenader, after ski och god mat! :) medan dom andra åkte skidor så va jag på spat och simmade och slappade i bubbelpoolen. Var jätte skönt att komma bort några dagar!

Fredag

Uppe tidigt idag. Har precis ätit frukost och snart kommer Josse och hämtar mig så är det dags för gymmet! Idag blir det 15 min på crosstrainern och sen biceps och triceps! :)

Myskväll

Kom hem vid 17 och började med maten. Mickis kommer hit och åt middag med oss :) sen när matte åkte på hockey så bakade jag och Mickis kladdkakemuffins och kollade på Remember me. Så mysigt :)

Hon åkte precis hem och jag rensade lite i min garderob. Slängde 7 linnen och har lagt undan fyra som jag ska se om någon vill ha :)

Torsdag

Plockade upp Josse vid 10 imorse så åkte vi till gymmet! Körde 15 min på crosstrainern och sen körde jag mina rehab övningar. Känns så skönt. Dock har jag väldigt ont idag..

Sen lämnade vi mina grejer inför Idre på jobbet, tog med oss lunch och är nu hos Josse :) tv spels dags!!!!

Onsdag

Träffade naprapaten 11.00 på gymmet i sickla. Även hon var jätte imponerad av mina framgångar och jag blir så glad. :)
Fick lite nya övningar jag ska lägga till på mitt träningspass så det känns skönt.

Direkt när jag kom hem blev det storstädning. Ajajaj det va inte bra. Men vår städfirma har blivit så oproffesionell och dyker inte upp när dom ska osv så dom ska vi inte fortsätta med och jag kände att jag va tvungen att städa lite. Så nu är allt städat förutom badrummet som Mathias får göra när han kommer hem och så ska jag skura. Men nu; tvättstugan!

Sen ska jag värma lite pannkakor som är kvar från lunchen i förrgår och vila på soffan! Va inte alls bra för ryggen att städa..

Före och efter

Ursäkta fula bilder men här är innan och efter färgningen :)

Tisdag

Tog sovmorgon till 11.00 och sen kokade jag ägg och åt en rejäl frukost. Vid 13.00 fick jag skotta fram bilen och sen åkte jag till Huddinge för att få mina bryn och fransar färgade. Det var redan betalt och så skönt att få känna sig lite vacker såhär i vintern när man är likblek!

Hemma igen började jag fräsa lite grönsaker och gjorde grunden för en tomatsås. Till middag blev det köttbullar, spaghetti och tomatsås. Mmmm. Nu har jag matkoma och ligger i soffan och kollar Desperate Housewives. Lånade dom tre första säsongerna av Josse och är nu inne på andra säsongen!

Bästa

Världens bästa mami och papi har jag! Älskar er!!

Måndag

Josse hämtade mig 9.45 så drog vi direkt till gymmet! Körde 30 min på crosstrainern men idag gick det jätte segt. Kom bara 4.14 km. Körde sen bröst och biceps.

Funderar på vad jag ska laga till lunch. Lutar nog mot pannkaka! :)

Söndag

Jag och Mathias åkte till gymmet tillsammans. Körde 2.5 km på crosstrainern och sen mina rehabövningar och triceps.

Vid 18 mötte vi Josse och Victor vid Ica och handlade mat inför middagen. Lagade jättegod pasta med Fläskfilé. Sen hyrde vi Johan Falk och hade soffmys. Nu har dom precis åkt och imorn ringer klockan 9.00 och då är det dags för gymmet!

Söndag

Det blev ingen bio igår för min mage suger. Så vi gjorde lite gurka och dipp och kollade på cockpit som var jätte rolig!

Nu har jag ätit resterna av pizzan till frukost och funderar på när idag jag ska gymma! Träningskläderna är redan på så jag SKA träna.

Lördagsbakis

Igår efter tvättstugan åkte jag och mötte Kerstin i hornstull. Vi gick på systemet och köpte sen med oss tapas hem till henne. Åt gott, fixade oss och lyssnade på musik innan vi åkte in till Pure!

Dansade loss tills dom stängde och hade så sjukt kul! Fantastiskt sällskap! :)

Idag är jag lite trött men snart ska jag och matte baka pizza innan vi åker på bio om min mage nu skärper sig lite grann!

Fredag

Upp klockan 9 och började morgonen med en smoothie av hallon, banan och vaniljyoghurt. Sen blev jag hämtad av Millan och mötte Josse där. Körde 20 min på crosstrainern och sen biceps och triceps!

Lunch blev det på indiska i Länna! Så sjukt gott! Nu står Josse i duschen, sen åker vi hem till mig och kollar film medan jag springer upp och ner i tvättstugan!

God natt

Det blev tacos till middag. Sen har jag kollat glee medan matte fixat med sin nya dator som kom idag.

Klockan står på 9 imorgon. Då är det dags för gymmet med Millan och Josse :)

:)

Såhär glad är jag över mina resultat på rehab!

Torsdag

Sista dagen på rehab. Hade möte med min kontaktperson kl 10 imorse. Vi gick igenom mina mål som jag skrivit i oktober när jag kom dit. OCH JAG HADE KLARAT AV ALLA!!!! Hon sa hur imponerad hon är av mig och att hon aldrig sett någon tidigare patient klara alla sina mål på bara tre månader! JAG ÄR GRYM! Så sjukt glad blev jag!

Sen skulle jag möta min naprapat men det blev nästa vecka istället. Så jag åkte till gymmet och gick 15 min på crosstrainern innan jag körde ett träningspass. Så nöjd och stolt över mig själv!

Kväll

Massagen var kanon! Behövdes verkligen!

När jag mött Josse så gick vi 30 min på crosstrainern som blev 5,3 km. Ville ge upp efter 2 km men Josse peppade mig vidare! Sen körde vi lite biceps innan vi stretchade.

Lunchade gjorde vi på mitt jobb. Skulle lämna in mitt nya sjukintyg så då passade vi på :) sen blev det film mys innan hon och Victor åkte hem och jag lagade middag till mig och matte. Korvstroganoff blev det idag.

Imorgon väntar en dag på rehab! Min sista.

Onsdag

Nu sitter jag på söder och väntar på att få en helkropps massage! Marianne kunde inte gå så jag fick hennes tid istället och det är precis vad jag behöver! Ska bli såååå skönt :)

Träningsväskan är packad så sen ska jag möta Josse i Farsta och gå lite på Crosstrainern.

Skinnnnnn

Ååååååh mina älskade skinnconverse! Ääääälskar!!

Erica

 

SNS

Gud vad god mat det är på den indiska restaurangen i Länna. Aaaaah är helt proppmätt!

Hann precis hämta ut mitt paket från SneaksNStuff. Mina skinn converse! :) nu sitter jag i väntrummet på Vårdcentralen!

Dagens

Klockan ringde 9 imorse så då var det bara att hoppa i träningskläderna, slänga i sig lite yoghurt och gå ner till Josse som väntade på mig i bilen. Iväg till gymmet! Känns så himla skönt :)

Nu har jag precis duschat och ska möta Josse igen för att äta lunch! 13.45 är det dags för läkartid!

Tisdag

Igår va det rehab 10-12. Sen åkte jag till forum och åt lunch ensam (?!) köpte även ett par leggings och en kofta på rean :) sen tillbaka till sjukhuset där jag mötte min chef, läkare och socionom. Vi hade möte om min tid där och hur framtiden ser ut och det gick faktiskt jätte bra! :)

Mötte sen Josse i Farsta för ett gympass. Hon har opererat knäet så hon rehabar också! Skönt att vi ligger ungefär i samma nivå på hur mycket man får anstränga sig.

Efter bjöd hennes pappa på middag hemma hos dom. Oxfile pasta. Söt pappan hade gjort eget till mig med laktosfri grädde, utan lök och utan chili! :) Sen var det tvspel för hela slanten!

Söndag

Tog mig iväg till gymmet och köpte gymkort. Har fått från min läkare att jag får köpa billigare eftersom jag behöver träna i min rehabilitering. Gick i 20 minuter på löpbandet innan jag åkte hem.

Sen fixade jag mig innan vi åkte till mattes föräldrar på middag med Victor och Josse. Vi har en liten julafton eftersom vi inte träffats sen innan jul. Jag fick ett par trosor, ett armband, handdukar från newport och en biocheck. Har dock redan tappat bort biochecken. Men hoppas att jag glömt den hos dom! Det var iaf kanon god mat och trevligt sällskap.

Nu ligger jag i sängen och kan inte sova. Har väldigt ont i mage/ bröstet och har haft svårt att sova i en vecka nu pga det. Men får väl försöka lite mer för imorgon är det dags för rehab igen!
God natt.

Iris

I don't want the world to see me 'cause I don't think that they'd understand. When everythings made to be broken I just want you to know who I am.

Myslördag

Är hemma hos mami och papi. Vi har ätit oxfilé med potatisgratäng och kryddsmör. Mmmmmm! Nu har vi precis kollat på Hamilton 2 och äter ostbågar och myser med nelo och nansi :)

Husdjursmässan

Lördag

Klockan ringde tidigt imorse för jag skulle möta mami, papi, Sandra, Tommy och Ella och gå på husdjursmässan i kista. Var jätte trevligt och kul att se att Ella tyckte det va roligt. Hade ganska ont dock och det förstör ju väldigt mycket..

Sötaste Ella fick rida en liten ponny. Så fantastiskt söt!

Hej

Igår firade vi Kavven som fyllde 25! Det blev go kart för alla utom mig och Josse eftersom vi är skadade. Sedan köpte vi med oss pizza hem till Kavven och Camilla och drack lite gott.

Vid 00 tog vi oss in mot stan och det blev en cider på Sky bar innan jag och matte tog sista tåget hem :)

Fredag

Kunde inte somna igår heller pga smärtorna i magen.. Kunde inte heller sitta upp för då fick jag ont i ryggen. Man kan tydligen aldrig få må bra.

Vaknade vid 11.30 idag och tog mig ut på en promenad i det fina vädret. Körde sen lite rehab medan matte handlade frallor till frukost. Gjorde smoothie med hallon, banan och vaniljyoghurt.

Skit

Har inte haft en bra dag. Har så väldigt ont i ryggen och ingenting hjälper. Inget av alla mina smärtstillande. Spelar ingen roll hur jag sitter eller ligger. Ingenting. Skit.

Nelly

Min nyårsklänning köpte jag på Nelly. Är väldigt nöjd med den :)

Torsdag

Kunde inte somna igår heller men efter 3 lyckades jag äntligen! Så vaknade inte förrän 12 idag heller.. Tog en promenad ner till centrum med Mathias där vi köpte lite grejer till Brunch och hämtade ut mitt paket från nellys! Två jätte fina koftor som jag beställde från deras mellandagsrea!



Onsdagsmys

Idag åkte vi hem till papi och hade med oss mat! Mamma jobbade kväll så Hon var tyvärr inte hemma. Vi lagade tunnbrödsrulle och kollade på film :) myskväll!

Nu sitter jag och Mathias hemma och kollar på män som hatar kvinnor.

Har köpt en basilika så det luktar ljuvligt i hela köket! :)

Shopping

Idag kom äntligen mitt paket som jag beställt från Twilfit! Två supersnygga bhsar! :)

Fick även mail från Nelly att mina koftor är påväg till mig! Woopwoop!

Så har jag internetshoppat idag också på sneakersnstuffs rea. Ett par skinn converse. Så sjukt snyggt :)

mer bilder!

 
 
 
 
 
 

Nyårsresumé

Nyårsafton började inte så bra. Dagen innan hade Josse och Victor varit hos oss och haft myskväll men när dom åkte hem vid 00 så började jag må jätte dåligt. Hade sjukt ont i magen som inte släppte. Försökte somna men det gick inte så vid 04 åkte jag och Mathias till akuten. Fick lämna blodprov och sen vänta på läkaren. När han kom vid 06 så sa han att det antagligen var IBSen som spökade så vi fick åka hem igen .. Hemma vid 7 och hann bara sova i 4 timmar innan det var dags att handla inför kvällen. Hade fortfarande ont i magen men då kom det attackvis och inte konstant.
 
Jag och Matte fixade oss och vid 18 tog vi oss in till stan för att möta alla andra. Vi åt middag på Sallys i gamla stan. Eftersom jag inte mådde bra fick jag bara i mig en halv entrecote bit och lite pommes. Medan alla andra åt tre rätters. Men trevligt var det!
 
Vi tog oss sen vidare hem till Victor och dit kom även Josse, Lisa och Sandra. Dansade och skålade och tog oss sen vid 12 slaget ner till skinnarviksparken där det smälldes raketer och skålades i champagne. Kvällen fortsatte med dans och skratt hos Victor och vid 07 kom vi äntligen i säng! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2013

Hade ett fantastiskt nyår! :) dock mådde jag inte så bra efter tolvslaget så men ska skriva om allt när jag lagt in bilderna från kameran :)

Hade svårt att somna inatt så vaknade inte förrän 12 idag. Tvingade med mig Mathias ut på en promenad och sen körde jag mina rehab övningar. 2013 ska bli mitt år. Jag ska bli frisk!

RSS 2.0