Frukost

Åt världens godaste frukost imorse. Vaniljyoghurt med färsk passionsfrukt :)

Nu är jag på jobbet. Jobbar 10-14.30 idag :)

Måndag

Jobb idag 8.45 - 14.45 och sen tid hos sjukgymnasten 15.00. Har haft väldigt ont i helgen så hon drog och masserade och så fick jag en ny övning till gymmet :D åkte till gymmet direkt. Nya övningen var kanon!

Matte hämtade mig vid gymmet kl 17 och vi åkte till kungens kurva för att kolla skor. Jag behöver bra skor för ryggen. Köpte ett par från Nike som det var halva priset på! Skit snygga :)

Nu har vi ätit resterna från pajen igår och kollar The killing.

Sovdags

Lagade en paj till middag med kyckling, bacon, broccoli och purjolök. Så himla gott! Jag och matte njöt av pajen framför The killing. Han somnade i soffan vid 21 haha, så du bytte jag till Pretty little liars. Började följa det idag på Netflix och det är faktiskt bra!

Nu ska jag sova. Imorn blir det till att prova att jobba 6 timmar.. God natt!

PW

Gjorde ett försök till att mjuka upp kroppen lite med en promenad. Men högerbenet har låst sig lite så det va en jobbig promenad. Men väldigt skönt väder!! :) avslutade nyss med plankan, 30 sek x 3. Invigde nya träningströjan från peak! Sjukt skön!

Nu ska jag stretcha och äta smoothie.

Söndag

Gårdagen var jättemysig och kul! God tre rätters bjöds det på och massa skratt. Dock hade jag extremt ont i ryggen i slutet och då dras humöret tyvärr ner en hel del .. Körde hem mamma och pappa vid 02 och var hemma vid 03. Somnade som en stock!

Idag blev det lång sovmorgon så kom inte upp förrän 11.30. Nu har jag precis ätit stor och god frukost och ska ta mig ut på en långpromenad :)

Lördag

Imorse gick matte ner till Ica och handlade färska frallor :) så vi åt stor och god frukost. Sen har vi bara degat i soffan! Haha. Båda lite sega från gårdagen. Ska väl ta oss till Farsta senare för jag måste köpa nya glasögon. Skönt att passa på nu när jag fått pengar av min försäkring!

Sen ikväll blir det middag hos mattes föräldrar med hans brorsas tjej, hennes familj och min familj :) mysigt!

Fredag

Började dagen med ett gympass. Höjde vikterna, IGEN! Haha :)
Sen jobb 10-15 och direkt över till sjukgymnasterna för att låna duschen och fixa oss. Dags för AW. Jag och Pernilla mötte upp dom andra på företaget i Solna och körde rundpingis medan vi drack massa gott. En efter en gick dom flesta hem tills vi bara va 4 kvar. Då drog vi till Skandic Malmen och partade vidare ett tag.

Vid 23 mötte jag Kerstin i hornstull. Vi köpte chips och dipp och myste i hennes soffa :) skulle egentligen gått ut men båda var för trötta så det blev fredagsmys istället :) nu ligger jag i sängen och hoppas att Mathias kommer hem snart :)

Mystorsdag

Jobbade idag 10-14.30 och mötte sen upp Mickis. Vi åkte till gamla stan för att boka tatuering och sen vidare till frihamnen där det var outlet för peak. Gud vad mycket fint det fanns och va billigt det var! Köpte två par chinos till mig och ett par shorts till Mathias för sammanlagt 500 kr :) sen blev det en träningströja och en hoodie också!

Vi avslutade kvällen på Fridays i Kungsan :) härlig torsdag!

Lill-lördag

Jobbade idag 10-14.30 och mötte sen upp Kerstin. Vi drog till Ikea och shoppade lite. Nu ska äntligen sänggaveln kastas så jag har köpt ben till sängen :) sen lite blommor och nya örngott till prydnadskuddarna på sängen :)

Sen åt vi pizza och snackade massa innan jag körde hem henne. Nu ligger jag i soffan och känner mig helt slut! Blir nog att lägga sig snart!

Tisdag

Började morgonen med att gå till banken. Satte in mina försäkringspengar på mitt konto och det känns såååååå bra! :D

Sen jobb 10-14.30 och fina Emma kom förbi och åt lunch med oss :) direkt vidare till gymmet och nu är jag hemma i soffan och helt slut!

Skit

Känner mig nere och vill bara gosa ner mig med den här! 
 

Kvällsjobb

Måndag

Sovmorgon imorse! Börjar inte jobba förrän 15.30. Började morgonen med en Kiwi innan jag och Nelo tog oss ut på en runda. Nu har jag precis ätit lunch och ska hoppa in i duschen innan jag ska lämna Nelo hos mami och papi :) 
 

Söndag

Ramlade i hallen imorse så gjorde illa ryggen. Matte gick gå själv, med hans föräldrar, på en visning här i trångsund. Börjar bli sugna på att flytta. Sen kom dom hit på fika :) 
 
Stickan hade vernissage idag vid midsommarkransen så jag och Mathias åkte dit en snabbis. Kom tyvärr sent för att bilen inte startade. Men jätte fina tavlor hade han målat :) 
 
Vi åkte hem, bytte om till träningskläder och hämtade Nelo för att åka till Ågesta och gå ett varv i 6 km spåret. Skönt med kvällsolen som värmde. Nu ligger vi i soffan och myser, alla tre :) 
 

Gårdagen

Igår fyllde världens bästa tjej 3 år. Det firades med kalas! Jag kom lite tidigare och bakade kolakakor. Sandra hade bakat massa annat gott :) Ella hade roligt, gungade och blåste såpbubblor medan hon öppnade några paket i taget. Fina tjejen! 
 
Sen åkte jag och matte hem och började med middagen. Blev hemmagjord pizza. Mmmm :) sen åt vi chips, gurka och dipp i soffan framför en film. Jag va helt sänkt och ville sova vid 22 så då mötte matte upp några kompisar och jag, pensionären, gick och la mig haha! 
M

Gym

Lördagsmorgon o h dags för gymmet!

Lycklig!

Jag är så lycklig just nu! Har fått brev från Folksam att jag ska få ersättning för mitt diskbråck. Med. Invadilism stod det. Det är så skönt! Som en stor sten släpptes från bröstet.

Känns som en bekräftelse. Som att jag kan skratta alla som inte trott mig i ansiktet. Alla som inte trott mig om hur ont jag haft. Alla som inte brytt sig när jag legat hemma och gråtit av smärta. Gråtit pga alla sjukhusbesök. Alla som blivit sura för jag varit tvungen att ställa in planer pga ryggen. AAAAAAAAAAH vill bara skrika rätt ut! Äntligen! :D

Lång dag

Blev en tidig morgon och lång dag. Blev väckt 05.20 av att kökschefen ringer. Skulle ha börjat 12 och hunnit träna innan det. Fick istället åka in till Solna till 8 och laga lunch för 400 pers.. Det sög för jag missade min träning.

Sen åkte jag till Odenplan för att äta lunch och vänta på Mickis. Vi hade hittat en outlet vid gärdet som vi skulle spana in idag! Dock hittade jag inget, bara ett par boomerangskor till Mathias.

Hade rabatt på H&M så unnade mig två par byxor eftersom jag för tillfället inte kan ha mina andra. Det blev ett par gröna och ett par beiga :) nöjd!

Nu har jag och matte precis ätit flygande Jakob och jag har matkoma i soffan. Funderar på att åka till gymmet När maten sjunkit lite :)

Torsdag

Jobb idag 10-14 och sen hem. Duschade och packade iordning lite gott och tog mig till populär grill- och filmkväll! Mmmm så gott och mysigt :)

Mysonsdag

Hade supertrevligt med Tessan! Vi möttes på medis och åt på burger king haha :) sen satt vi och snackade och tog oss sen iväg på en promenad. 45 minuter gick vi. Härligt att det börjar bli lite varmare ute!

Majblomma

Nu sitter jag på tåget påväg in till stan. Ska möta Tessan och äta middag :)
Köpte en majblomma igår av en söt tjej. Den får hänga med på jackan:)

Lycka

Nu har jag hållt på med rehabträning i snart 8 månader och äntligen har det börjat vända! Ibland kan jag tom va smärtfri en hel dag! Lyckan är total och jag är så mycket gladare varje dag. Slippa tänka efter innan allt man gör och slippa be om hjälp hela tiden. SÅ HÄRLIGT! Om några månader säger min sjukgymnast att jag kan börja gå på vanliga pass på gymmet.

Idag fick jag en till övning att lägga på. Benpress i maskin. Men ska börja lätt. 10x37,5 kg. Om jag inte har ont imorgon så betyder det att övningen inte va dålig för min rygg och då får jag göra x2 Och sakta med säkert höja vikterna också! Jag är såååå taggad på att bli frisk! :D

Onsdag

Började morgonen med att ta en tidigare tåg och gick från centralen till Odenplan. Åt en smoothie med kesella, hallon, banan och kokos när jag kom fram.

Jobbat tills nu och sitter i väntrummet omkom sjukgymnasten. Sen blir det direkt till gymmet :)

Samma

Vägde mig imorse och mätte runt. Exakt samma som förra veckan. Så det suger men jag förstår ju att det inte bara tar en vecka till att se skillnad.

Imorn tar jag ett tidigare tåg och promenerar från centralen till jobbet på Odenplan :) nu kallar kudden, god natt!

Tisdagsmys

Slutade 14.30 och mötte upp Michaela vid centralen. Jag handlade 3 års present till Ella och så köpte vi glass. Unnar mig nästan aldrig glass eftersom jag är intolerant men idag slog jag till! Ananas glass :) sen snackade vi en massa och bara umgicks. Nu har jag precis kommit hem och är helt slut. Ska värma på middagen från igår :)

Lunch

Pasta pesto

Middag idag blev pasta med rostad Parma, Egengjord pesto, pinjenötter och parmesan. Så himla gott! :) nu myser jag och Mathias framför en film.

Måndag

Började kl 9 i Solna och bakade mockarutor, fast utan kaffe eftersom det smakar skit haha! Sen vidare till Odenplan och hjälpte till där under lunchen.

Slutade 13.30 och åkte direkt till gymmet. Har höjt så mycket på vikterna efter bara en vecka! Älskar det! För en vecka sen vägde jag mig och mätte höft midja och överarm. Ska mäta en gång i veckan och se utvecklingen :)

Nu har jag slängt in två maskiner i tvättstugan. Skönt att bli av med så är det inte så mycket nästa gång!

Bakis söndag

Helt slut idag! Haha. Men tog mig ner till Ica och köpte frallor, cola och ostbågar. Åt en god frukost och solade lite på balkongen. Har planterat blommor och fixat iordning där ute så nu kan man äntligen vistas där igen :)

Kollar på modern family som är såååå kul! Skrattar högt för mig själv flera gånger haha!

Partylördag

Hade en sjukt kul kväll igår! Tessan kom först och sen 18.30 kom Camilla och sandra. Josse va tyvärr sjuk.

Vi åt maten jag lagat och sen morotskaka till efterrätt. Så gott och trevligt! Vi sjöng singstar, spelade spel och drack innan vi fick skjuts in till gamla stan där vi mötte upp alla pojkvänner. Sjukt kul kväll!! :) idag är det dock extremt segt haha!

Lördag

Vaknade ganska tidigt idag men vi låg och drog oss i sängen ett bra tag! Sen frukost innan matte åkte iväg och jag plockade iordning lite här hemma. Har målat en till tavla till Ella i 3 års present.
 
Blev sen en tur till Ica maxi för att handla till ikväll. Mattes kompisars flickvänner kommer hit på middag och tjejkväll :) kommer bli super! Så nu har jag förberett maten. Det blir parmainlindad kycklingfilé med potatisgratäng och skysås. 
 

Dagens middag

 
 

Fredag

Mådde bättre idag och jobbade 10-14. Sen direkt till gymmet och herregud vad jobbigt det var! Men klarade mina pass och höjde tom lite vikter! :D 
 
Sen hem och börja med maten. Papi kom förbi på middag och filmkväll för mamma skulle ha kompisar hemma. Så jag bjöd på lamm med rostade rotfrukter och skysås. Sen kollade vi på film och åt chips. Mysig fredag! 
 
Nu ligger jag och matte i sängen och ska sova :)

Torsdag

Blä. Har varit en seg och tung dag. Har lite ont i ryggen och känner mig sjuk. Men jobbade 10-14 och sen gick jag till sabbatsbergs sjukhus för återbesök hos IBS specialister. Gick bra och han skrev ut mer medicin som jag ska fortsätta äta åtminstone till hösten.

Mötte sen Kerstin och hängde lite. Men åkte hem efter en timme bara för jag mådde verkligen inte bra.

Ligger nu på soffan och kollar Modern family som är så himla roligt!

Gårdagen

Jobb 10-14 och sen direkt till gymmet. Har fått ytterligare 2 nya övningar som jag la på mitt träningspass igår. Och herreguuuuud vad jobbigt det var! Men härligt :)

Hem och duscha innan jag mötte Kerstin i centrum. Handlade lite ingredienser och bakade snickerskakor. Så himla goda! Sen åt vi lasagne och rensade min garderob. Har gått upp 5 kg sen jag blev sjukskriven och kan nu nästan inte ha några av mina jeans. Så några slängs och några sparas. Har dom som mål, att komma i dom igen.

Bäst

Saknar min lilla korv <3

Tisdag

Jobb idag 10-14 och sen till sjukgymnasten som tillochmed applåderade åt min framgång med ryggen :D haha!

När jag kom hem gjorde jag iordning en lasagne och putsade fönstrena. Lite vårstädning! Håller även på att fixa iordning balkongen och möblerna där. Har precis dammsugit och springer upp och ner i tvättstugan. Ska skura när jag hämtat det sista i tvättstugan :)

Måndag

Började morgonen med en promenad från Karlberg till jobbet. Inte så långt, 15 minuter bara, men ändå skönt! Dock var det iskalla vindar så ansiktet och öronen värkte.

Bakade morotskaka på restaurangen i Solna och tog mig sedan till Odenplan för att jobba klart dagen där.

Nu är jag påväg till gymmet. Sen hem och fixa mig för att äta middag med Mickis på olearys och kolla hemmapremiären!

Mamas and tapas

Lämnade Nelo vid 16 och blev sen upphämtad av Bells. Vi mötte dom andra dansbrudarna på mamas and tapas på söder. Så härligt att ses! Senast vi alla träffades var två år sedan. Vi drack Alkoholfria drinkar och åt massa god mat medan vi tog igen allt och pratade härliga minnen <3

Söndag

Började morgonen med en långpromenad med Nelo i det härliga vädret! Åt sen en stor frukost och nu slappar vi på soffan innan jag ska hoppa in i duschen och göra mig redo för middag med brudarna :)

HAHAHAHAHAHAHA!

Myslördag

Strax efter 20 kom Kerstin förbi. Då hade jag maten klar som var thaigryta med kyckling, röd curry, limeblad och kokosmjölk. Mmmmm :) sen fixade vi snacks som Kerstin köpt med sig och snackade massa skit.

Nu har jag precis gått nattkissen med Nelo och Kerstin har åkt hem. Tänkte kanske sova snart men känner mig inte så trött. Kanske blir någon serie på datan i sängen:)

Skit

Hade en riktig SKIT morgon. Men insåg att jag mår bara sämre av att ligga inne och va ledsen så tog på mig träningskläderna och gick ut på en promenad i det härliga vädret. Efter en stund satte jag mig och solade innan jag promenerade vidare.

Sen hämtade jag Mathias hos hans föräldrar. Han hade hämtat dom på Arlanda idag då dom kom hem från New York. Och dom hade presenter med sig! Hade bett dom köpa ett par skor till mig så skulle dom få pengar. Men då FICK jag dom. Och ett doftljus som doftar supergott! Tack snälla! :)

Nu har vi hämtat Nelopelo, Mathias åkte precis och senare kommer Kerstin över för att äta middag med mig :)

Fuck

Kaos

Kaos på jobbet idag! Kl 10 när jag kom fanns det inget vatten. Så vi kunde inte diska, inte dricka, gå på toa eller tvätta händerna. Fick sprita händerna och sen köra ut maten ändå. Sålde bara matlådor så vi inte skulle få någon disk och eftersom det inte fanns något för gästerna att dricka. Blev lite grinigt men vad ska man göra?

Sen direkt till gymmet för att prova mina nya övningar. Känns så bra!! :) bakslaget håller på att vända!

Nu ska jag hem och fixa med maten. Blir wallenbergare och potatispure :)

Mys!

Efter jobbet mötte jag upp Bells direkt. Vi promenerade runt lite och kollade kläder och skor. Jag måste köpa ett par ordentliga skor för att hjälpa ryggen. Och måste ha lite längre tröjor som jag kan ha till leggings eftersom det är det enda jag kan ha nu för tiden pga bäckenbältet. Hittade två tröjor på rean så det är ju kanon!

Kl 18.10 började "du gör mig galen" på bio som var mig födelsedagspresent till Isabelle. Den va bra och sällskapet kanon :)

Härlig energi

Sov sådär inatt. Hur jag än låg så gjorde det ont. Imorse när jag klev upp så kände det ändå lite bättre. Skippade citodon och tog mig till jobbet. Hela veckan har varit superlugn så vi förväntade oss det idag också. Men Ojojoj, så fel vi hade. Strax efter 12 dundrar det på. Kalla buffén tar slut, kö till kassan, bestick och glas tog slut så jag och Pernilla fick springa som tokar för att hinna med allt! Men vi klarade det :) och det mest positiva är att jag han inte ens tänka på om jag hade ont eller inte.

Vi drack massa vatten som tydligen ska va bra enligt en träningsblogg. I ena karaffen hade vi citron, lime och apelsin. I andra hade vi mynta, lime och grönt te.


14.30 gick jag över till sjukgymnasten som gav mig nya gymövningar (ÄNTLIGEN!!) och ryggen är så mycket bättre idag! Avgudar min nya sjukgymnast! :)


Leopard

Onsdag

Haltandes tog jag mig till jobbet imorse. Väl där kunde jag inte lyfta någonting så stackars Pernilla fick hjälpa mig och ge mig saker. Men mina 4 timmar gick ganska bra.

Kl 15 hade jag tid hos sjukgymnasten. Tack vare mitt bakslag kunde vi inte vara i gymmet som vi planerat utan istället fick hon trycka och dra i mig. Ska titta in imorn och säga om det är bättre eller sämre och sen har jag en tid nästa vecka då vi ska göra ett nytt försök i gymmet!

Mötte Matte direkt efter i stan och åkte sedan till Alvik där vi blev upphämtade av mami och papi för att ta oss ut till Solvalla. Två av morfars hästar skulle springa så vi skulle heja! Satsade på massa hästar men Vann inte någonting haha! Men det var trevligt att träffa dom så det gjorde inget :)

Tisdag

Första dagen på jobbet efter påskledigheten och nu har jag gått upp till 50 %. Känns skönt att få in mer pengar men tungt för ryggen.

Jobbade 10-14.00 och började få lite känningar i ryggen i slutet men tog mig ändå till gymmet. Alla övningar gjorde ont så till slut gav jag upp och tog mig hemåt. Haltandes. Sen låste sig något så högerbenet kan jag nästan inte gå på för då svimmar jag nästan av smärta.

Hade bestämt med Josse och ville inte ställa in för att bara ligga hemma och deppa. Så jag, matte, Josse och Victor möttes på heron och gick på bio. Det fick bli G.I Joe som var ganska bra :)

Nu ligger jag i sängen med en värmekudde över ryggen och en citodon i magen och hoppas morgondagen blir bättre!

Matkoma

Värmde på det som blev över från middagen igår och nu har jag matkoma! Ska vila lite i soffan innan jag ska åka till Josse och ha film mys :)

Powernap

Blev helt slut efter promenaden så somnade på soffan i två timmar! Haha! Nu har jag precis ätit TVÅ vaniljhjärtan så jag mår lite illa, men det var det värt! Haha :)

Vårpromenad

Vaknade vid 10 och åt lite godis haha! Matte har åkt till Borås så dansade runt lite i lägenheten till kl 11 då jag mötte Josse på parkeringen. Vi tog en promenad i det härliga vädret! Gud så skönt det va :)

Har precis ätit två mackor med skinka och avokado. Ska stretcha lite och sen får vi se vad jag hittar på!

RSS 2.0