38

Rensade min Walk-in closet idag. Kom fram till att jag är 38 par skor. 38?!!

Fick iallafall riktigt snygg ordning och har lagt undan alla vårjackor så det är fritt fram för vinterjackorna :)

Slängde även 4 par skor. (du kan applådera nu pappa) så jag är nere på 34 par. Det är nog lagom!

Onsdag

Tog sovmorgon imorse och vid 12 gick jag ner till Ica och plockade ihop en kycklingsallad till mig. Sen vidare till sushi stället och beställde sushi till Josse. Hann precis med bussen och va hos Josse 12.15. Stackarn har opererat knäet och är sängliggandes. Så vi åt lunch, snackade massor och spelade Nintendo 64!! Det måste vara typ 12 år sen jag senast spelade det! Så sjukt roligt :)

Matte hämtade mig efter 17 nångång och vi har precis ätit middag. Fläskkotletter m. Ajvarcreme, potatisklyftor och majskolv :) nu kollar vi klart på fight club som vi började kolla på igår.

Längtar tillbaka, Kefalonia.

 
 
 
 
 
 
 
 

Tisdag

Försökte blogga från mobilen förut men jag har tydligen överskridit mitt internet så idag och imorgon kommer jag ha skiiiiit segt internet! Nåväl. Kom iallafall upp och tränade tillslut! Kändes bra när det väl var gjort och jag tittade på Greys samtidigt för att det skulle vara lite roligare.
 
Sen mötte jag upp Mickis i Älvsjö så tog vi oss till Naturhistoriska museet. Jag fick låna en rullstol som Mickis rullade runt mig i då jag inte skulle klara av att gå runt för länge. Och herregud, folk är typ rädda för folk i rullstol. Alla glodde ögonen ur sig och vissa visade ingen respekt alls. Man inser också hur dåligt allt är anpassat för rullstolsburna.
 
Efter 1,5 timme på museet såg vi en film på Cosmonova också. Born to be wild, som handlade om två tanter som räddar och hjälper elefant och chimpans bebisar! Jätte söta! :)
 
Nu ska jag slappa lite framför tvn. Mattes brorsa har varit här på middag och Matte kommer snart hem efter att ha kört hem honom.
 
 

Rehab

Sara kommenterade och frågade vad som hänt egentligen och varför jag går på rehab. Då kom jag på att det har jag ju inte berättat. Så här kommer det!

För cirka ett år sen fick jag jätte ont i ryggen. Har sedan dess gått till olika läkare och naprapater men det har inte blivit bättre. Så nu i somras tröttnade jag och gick igen till läkaren som beställde en röntgen till mig. Det visade sig att jag har diskbråck i kota L5-S1.

Senare fick jag remiss till Magnetkamera för att se om diskbråcket hade nervpåverkan, och som tur är så hade jag inte det.

Läkaren skrev ut massa smärtstillande och antiinflammatoriskt samt en remiss till ryggcentrum i Nacka sjukhus. Efter en månad med 50 % sjukskrivning fick jag komma dit på en provdag. Fick prata med psykolog, socionom, naprapat och läkare som även gjorde massa tester och såg hur jag rörde mig. I 4 timmar höll vi på och BÄSTA mamma satt i väntrummet och väntade.

Senare den eftermiddagen ringde dom och sa att dom trodde dom kunde hjälpa mig och att jag hade blivit antagen. Vilken lättnad det var för mig! Äntligen skulle något hända och jag hade nu chansen att bli bättre!

Så jag blev 100 % sjukskriven, som jag fortfarande är, och åker på rehab 2-3 ggr i veckan. Då är det föreläsningar, kurser, läkarbesök osv på schemat.

Det kommer ta ungefär 1 år för mig att läka. Om jag nu inte behöver operation. På den här tiden kommer jag behöva rehabträna och inte kunna träna som vanligt folk. Sen behöver jag fortsätta träna resten av livet för att se till att diskbråcket inte kommer tillbaka.

1 månad har gått på ryggcentrum och jag har två månader kvar.

14 dagar

Jag ligger och drar mig i sängen och vill inte gå upp! Ska träna med bollen när jag går upp och det är typ därför jag skjuter upp det..

Idag är det exakt två veckor till jag fyller år! Jag längtar, som ett litet barn! :) haha. Men det ska bli roligt och nu har jag något att se fram emot faktiskt!

Vapiano

Stabilitetskursen gick bra! Tråkigt med sista gången bara som sagt.

Sen mötte jag Kerstin i Slussen och vi åkte till Vapiano. Är typ 1 år sen vi träffades senast (?!) så vi hade MASSOR att ta igen! Så härligt och hon ger mig jätte mycket energi! :)

Vi åt god mat, drack Alkoholfria drinkar och hade det supermysigt! Nu är jag påväg hem. Ska mysa i soffan med Mathias innan det är dags för sängen.

Måndag

Nu ska jag snart göra mig iordning för att åka till rehab. Sista stabilitetskursen är idag :) skulle vilja att det va fler kvar eftersom jag gillar den kursen.

Medicin för själen

Middag

Hämtade mami och papi och åkte till syster där det bjöds på hemmagjord pizza :) mmmmm! Tackar!

Jag fick precis skjuts hem och ligger nu i soffan och kollar Greys! Liggandes verkar va då jag har minst ont. Snart kommer Mathias hem och då ska vi kolla film och mysa med snacksen som blev över från igår :)

mer pics

 
 
Puss på Camills :)
 
 
 
 
 
Hahahahaa den här bilden!!!! Vet inte vad jag gör men roligt har vi iaf!
 
 
 
 
 
 
Ja, det blir en massa hund bilder men det får ni stå ut med för jag och Nelo hänger hela helgen!
Dom här bilderna har Camilla fotat också! Jätte fina :)
 

Love

Söndag

Tog mig haltandes ut på en till promenad med nelo innan Mathias kom hem. Då hade jag tänt massa ljus och fixat mysigt här hemma :) kollade på Law abiding citizen och JISSES vad bra den var! Tack för lånet Camills ;)

Matte tog morgonpromenaden med Nelo och nu har vi precis ätit frukost! Jag och Nelo har nu intagit vår mys position i soffan och Mathias har åkt till Solna.

puss!

Camills foton!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack bästa Camilla för all hjälp igår och idag! För hjälpen med storhandla, busa med Nelo, ta fina höstbilder och göra mig glad när jag har jätte ont. Tusen tack mitt hjärta!

Lördag

Vaknade vid 9 imorse och vid 10.30 tog vi oss ut på en promenad i 40 min. Jag stapplade fram då jag har extremt ont i ryggen idag. Nelo var iaf glad och sprallig och senare idag ska jag lägga upp fina bilder som Camills tog igår! :)

Vi har ätit Supergod frukost och nu ska jag skjutsa Camills till hennes mamma. Sen blir det nog en powernap med Nelo i soffan :)

Fredagsmys!

När jag mött Camills åkte vi hem till mami och papi för att hämta nelo! Sen handlade vi massa mat och annat gott innan vi tog ut Nelo på en tur i skogen. Camilla hade kameran med sig och tog massa härliga bilder :)

Nu har vi precis ätit Tacos och ska mysa framför en film med gurka och dipp! :) bästa sällskapet!

På gymmet

Imorse va jag hos psykologen på ryggcentrum. Sen hade jag tid med naprapaten i gymmet. Cyklade 20 minuter innan och sen gick vi igenom ett träningsprogram som jag ska börja med! :) känns så härligt att komma igång!

Nu ska jag möta Camills i Slussen :)

Expressen

Har ni köpt Expressen idag förresten?! För er som glömt det, här kommer vi!

Sova

Nu har jag krupit ner i sängen! Med Nelo såklart :) världens gosigaste!
God natt!

Bloggevent

Nu har jag precis kommit hem från bloggeventet med Tina. Härligt att ses igen efter så lång tid och tack för att du bjöd med mig!

Vi möttes vid Östermalm och promenerade till Sibyllegatan där Eventet var. När vi kom till blev vi fotograferade och fick champagne. Dock fick Tina mitt glas också eftersom jag inte dricker alkohol nu.

Vi fick varsin väldigt välfylld goodiebag och shoppade en del också. ska fota allt i goodiebagen och visa när jag orkar :)

Event

Nu är jag färdigfixad och drar mig in till stan :)

Soffmys

Fyfasiken vad trött jag är! Har sovit i en timme på soffan nu med nelo. Vi har det supermysigt.

Snart ska jag börja fixa mig för att sen möta Tina i stan och gå på ett event :)

Morgonpromenad

Gick upp kl 8 idag och tog mig ut på en promenad med nelo. Faktiskt riktigt härligt att komma ut och gå innan frukost. Det är dock väldigt kallt ute så långkalsonger kanske man borde börja tänka på snart :)

Nu sitter jag och väntar på bussen till rehab. Idag är det föreläsning som gäller!

Nattinatt

Nu har jag och Nelo gosat ner oss i sängen. Mathias är bortrest onsdag - lördag och jag är inget fan av att sova ensam så många nätter. Det är tråkigt och läskigt. Så inatt sover jag hos mami och papi :)

Det bästa som finns när man fryser är att gosa ner fossingarna under nelos mage så dom blir varma och gosiga. Eller lägga dom mot hans nos så man känner hans andetag hela tiden.
Ja, jag är kär i korven.

God natt :)

Expressen

Ajuste! Idag i stan blev vi stoppade av en kille från Expressen. Han frågade lite frågor om H&Ms arbetare i Kambodja som tjänar 3 kr/timme och om vi tänkte handla mindre på H&M nu i fortsättningen. Och där står jag, snopen, med en H&M påse i handen...

Så nu får alla köpa Expressen, klippa ut bilden på oss och sätta upp på kylskåpet! :)

Gammal bild på mig och syster!

Hope

Apricot

Är otroligt nöjd med nagellacken! Blev det ljusare idag :)

Onsdag

Ställde klockan på 10 imorse och drog i mig en smoothie medan jag fixade mig. Mötte sedan upp bästa syster i stan och kollade runt i massa affärer. Hittade en jacka som jag ska beställa, en kofta, hårprodukter, nagellack och 3 st rosa bandet.

Sen lunchade vi på fräsiga Burger King och nu är jag påväg hem. Ska fixa om
Mig och göra mig iordning för kvällen :)

Nattinatt

Det blev köttfärssås och spaghetti till middag. På något konstigt sätt blir jag aldrig mätt på det? Även fast jag åt för flera personer..

När Mathias åkte på hockey bakade jag äppelkaka. Fast utan recept så jag chansade lite. Men den blev jätte god:)

Nu ligger jag i sängen med bästa boken och ska läsa lite innan jag somnar. Nattinatt :)

Blue my mind

Har inte mycket för mig idag. Fick ta en citodon imorse för jag hade väldigt ont. Så jag målar naglarna, flera gånger i veckan. Idag blev det blått! :)

Träningsvärk

Nu har jag börjat röra mig lite i sängen och förbereder mig på att gå upp.
Magen kurrar och tillåter inte att jag ligger här och slappar! Dessutom finns det en godispåse i vardagsrummet och det är nästan så jag hör hur den skriker mitt namn!

Iallafall så har jag börjat röra lite på mig och JISSES, vad jag känner av i kroppen att jag tränade igår! Mina skinkor, mina armar, min rygg. MEN det är åt rätt håll iaf! Snart är jag kry och biff :D

Tisdag

Kan man ligga kvar i sängen hela dagen? Har absolut ingen lust att gå upp. Bajs.

God natt :)

Måndag kväll

Stabilitetskursen gick jätte bra! Men det är lite knepigt. Ska göra massa övningar hemma nu till nästa vecka. Sen kommer jag fortsätta med dom och bli smal, snygg och smärtfri!

Nu har vi precis ätit korv Stroganoff och myser framför Die Hard 4.0 :)

@friskis&svettis

Nu har jag precis cyklat 5 km och väntar på att stabilitetskursen ska börja! Känns som jag är på g! Har inte haft så ont idag! :)

Frukost!

God morgon?

Varför är mina morgnar så sega? Är inte trött men har ingen lust alls att gå upp ur sängen. Men ska väl tvinga upp mig själv och äta lite frukost. Sen tänkte jag åka tidigare till rehab och stabilitetskursen för att cykla lite på motionscykeln!

Önskelista

Än är jag inte för gammal för önskelista. Och nu är det ju inte alls långt kvar tills jag fyller år så jag tänkte skriva några önskningar här medan jag kommer på några. Brukar aldrig komma på saker längre och om jag gör det så glömmer jag dom lika snabbt igen. Så här kör vi;

- Glee säsong 3
- Cougar town säsong 1 & 2
- Presentkort
- Ringar i silver. Tomas Sabo har fina!
- En frisk rygg och mage. (önskar jag mig mest av allt!)

Det är allt jag kommer på nu! Fyller på listan om jag kommer på fler!

Ska försöka sova. Man kan inte få allt. Har haft en fantastisk dag och då (eftersom Gud hatar mig) så blev kvällen skit. Aja. God natt!

Grey

50 shades of Grey. Så. Sjukt. Bra!

Oldies på Snygg-E

Sötnosen!

Dagens

När vi kom fram till skjutbanan fick vi se en film om säkerhet osv. Sen var det dags! 5 olika vapen och 20 skott var :) så sjukt roligt!! Jag kom inte sist haha!

Sen åkte vi allihopa till McDonalds. Åt lunch och hade mysigt. Ella busade med Mathias och skrattade.

Efter åkte jag och Mathias hem till mami och papi där jag klippte pappa :) nu har vi precis ätit och ligger i soffan framför en film. Fantastiska söndag!

Från skjutbanan

Söndag

Söndag

Uppe med tuppen idag känns det som! Vi har precis ätit frukost och ska snart hämta mami och papi. Sen ska vi möta Sandra, Tommy och Ella i Älvsjö vid en skjutbana och tävla i pistolskytte! Woopwoop!

Lördagsmys

Vi struntade i bio. Istället köpte vi hem mat och annat gott och har Harry Potter maraton till Mathias stora glädje. I förra filmen sa han att gå på Hogwarts är han största dröm. Hahaha :'D vilken tönt!

Nu ska jag skära lite gurka medan tönten blandar dipp! Puss på er

Gårdagen

Igår efter tatueraren åkte jag hem till mami och papi där det bjöds på inbakad fläskfilé och massa gott! Mmmmmm :) vi kollade på Avengers och hade mys kväll i soffan!

Tog sovmorgon imorse med nelo och läste lite i boken. Sen blev det en liten promenad med korven innan jag åkte hem. Mathias står i köket och lagar lunch innan vi kanske ska åka till heron. Tror det kanske blir bio idag!

Hope

Woopwoop!

Haha bästa sällskapet va med mig hos tatueraren ;)

Nervös

Är nervös idag! Snart tatuering! Hehehehehehe :) åt frukost för ett tag sen och ligger och kollar VIP rean på nellys medan jag kollar på Greys! Ska snart göra mig iordning för att möta Camills i gamla stan :)

Berlin

Höstmys

Såhär mysigt blev det i vardagsrummet av det jag shoppade idag! Tre fina blockljus i olika nyanser av beige på ett vitt avlångt fat. Stenarna som ligger mellan ljusen har jag plockat på stranden Myrthos i Grekland. Och blomman i bakgrunden skaffades också idag!

Torsdag

Idag drog jag, Josse, Ekman och Olle till barkarby. Jag var inställd på att shoppa massa fynd men alla fyra åkte därifrån tomhänta ?!

Så vi drog till Ikea för lite lunch och då shoppade jag fina ljus och ett Ljusfat :) enda fördelen med hösten! Nu står Mathias i köket och lagar middag medan jag ligger halvdöd på soffan för jag inte mår bra..

1 dag kvar!

God morgon :) nu ska jag upp och fixa lite frukost. Sen kommer Josse snart och hämtar mig och så drar vi till barkarby för lite shopping! Hehe!

1 dag kvar nu, 1 dag!!!!

Till mormor!

Hej mormor :) hur sköter man blomman jag fick? Puss och kram

Pic från bästa dygnet

Finaste

När matte hämtade mig åkte han, jag och Victor till kyrkogården och tände ljus för deras farmor som skulle fyllt 81 i måndags. Nu ligger vi i soffan och kollar film. Har så ont idag..

Världens mest underbara vän Camills köpte den här blomman till mig! Så snällt. Tusen tack hjärtis :)

onsdag

Va på rehab igår 13-14. Föreläsning om sambandet mellan stress och smärta. Sen mötte jag  uppe Nicolson och Jossan för en lunch i stan. Väldigt mysigt med tanke på att det var flera månader sen vi sågs. Och OJ vad smaskigt skvaller han hade haha!
 
Sen åkte jag till Vällingby där jag mötte Camilla. Vi köpte massa gott och bänkade oss sen i soffan framför "Little miss sunshine." Bästa filmen eveeeeeer!!! hahahahaaha.
 
Det blev mysig övernattning och imorse när Camills gick till läkaren låg jag kvar i sängen och sov. När hon kom tillbaka hade hon köpt med sig en suuuuuper fin blomma till mig som jag dagen innan sagt att jag ville ha. Världens finaste vän! Ska lägga upp bilder sen när min mobil har fått ladda lite. Har inga batterier för tillfället. Nu ska vi fortsätta mysa i soffan innan Mathias hämtar mig sen!

Träningsvärk!

Sitter på tåget påväg till rehab och känner träningsvärk i magen! Blir alldeles lycklig! Det är från stabilitetsträningen igår. Såååå skönt att äntligen få träningsvärk igen! Att vara på rätt väg :)

Tisdag

Ligger kvar i sängen och har ingen lust alls att gå upp. Men måste få i mig lite frukost innan jag ska på föreläsning på rehab.

Sen ska jag möta upp nicolson, det var alldeles för länge sen! Får se vad vi hittar på.

Eyes on fire, they burn from all the tears

Middagdags

Åkte vid 13 till gamla stan och bokade tatuering. Miihiiihjihihi! Vad glad jag blir :D

Sen åkte jag till Nacka för att få höra att rehaben är i sickla idag. Så fick springa, trots att jag inte kan, tillbaka till bussen och skynda till sickla och friskis&svettis. Hann iaf precis i tid med en minuts marginal typ! Vi hade stabilitetsövningar och sen avslappning. Det va ganska skönt. Och skönt att äntligen komma igång!

Nu har vi lagat middag. Tortellini med vitlöksbröd och paprikasås.

Måndags rehab

Tog lång sovmorgon imorse! Nu har jag precis ätit frukost och kollar greys. Ska prova tatueraren idag igen. Se om man kan boka en tid i veckan!

Snart ska jag klä på mig och börja åka mot Nacka och rehab. Stabiletetskurs på G!

Oh yes!

Söndag

Mötte upp Mickis i stan vid 12. Vi tog en lunch på Lyxrestaurangen McDonalds innan vi åkte till nordiska muséet och chokladmässan.

Provsmakade och shoppade loss alldeles för mycket choklad. Men mmmm det ska bli gott!

Sen blev det middag hos Mathias föräldrar och nu ligger vi i soffan och kollar greys.

Hej :)

Lördagkväll

Fick inte tag i en tatuerare så ska ringa eller åka dit på måndag! :) ni som är nyfikna får vänta och se:)

Påväg hem nu från en supermysig kväll! Träffade Linda och gick till vapiano för middag. Super gott och väldigt trevligt sällskap :) drack massa Alkoholfria mojitos, OM jag saknat drinkar! Sååååå gott!

:)

Frukost!

Slänger i mig lite frukost innan jag ska köra Mathias till Solna. Sen ska jag ringa en tatueringsstudio :) hehehe

Design

Åh älskar min nya design! Snälla Tina har gjort allt själv och jag är så himla nöjd! Tusen tack :) hejtina.blogg.se :)

TACK! :)

Kväll

Det blev ingen middag ute. Vi va alldeles för trötta och eftersom en av mina smärtstillande är slut så har jag lite för ont. Så vi promenerade sakta till centrum och köpte massa gott. Pizza, chips och dipp :) nu har Mathias somnat på golvet och jag har börjat kolla greys igen! Haha!

:)

Grill

Blev upphämtad av Josse och Ekman så åkte vi och hämtade upp Olle. Sedan åt vi lunchbuffé på Grill. Mmm va gott det var! Och då kändes allt lite bättre från imorse haha. Sen kollade vi runt i lite affärer och nu kom jag nyss hem.

Får se om jag och Mathias går ut och äter ikväll. Isånafall ska jag försöka locka håret med plattången :)

Fredagsmys

Hann iallafall i tid imorse! Så nu har jag fått ett träningsschema äntligen! Som dock inte kommer igång förrän 1-2 veckor men ändå!

Har precis duschat och fixat mig. Ska åka till stan och äta lunch med några vänner :) sen får vi se vad som händer ikväll!

Bajsmorgon!

Skit skit skit! Jag försov mig i en timme. EN HEL TIMME! när jag äntligen ska till naprapaten liksom. Hade 4 minuter på mig att klä på mig och sen gå ut ut lägenheten för att hinna med ett senare tåg än det jag skulle ta.

Jag som skulle hinna duscha, föna håret, sminka mig, äta frukost för att sen kunna möta upp två vänner på lunch. Men neeeej. Nu sitter jag här på tåget. Skitig i håret och glasögon!

God natt!

Nu har jag krupit ner i sängen! Klockan Ringer tidigt imorgon då det är dags för rehab! Ska ääääntligen få träningsschema hoppas jag :)

Sov så gott alla :)

Min favorit tjej :)

Middag

Nu har vi precis ätit. Gjorde egen potatispuré med köttbullar och gräddsås :) såååå gott! Lär väl bli några fler greys avsnitt innan jag lägger mig. Om jag inte ska baka negerbollar...

Bakdag!

Åt en Supergod frukost idag med! Fast med gul kiwi istället för fikon idag. Mmmmm! Sen blev det några avsnitt av greys innan jag kom igång med giffelbaket. Lagom tills dom va klara kom mormor och Stickan förbi och fikade med mig :) ostfyllda gifflar med sesamfrön!

Nu har jag skickat iväg 100 bilder till framkallning eftersom mormor tipsade om att det va gratis. Så det blev en blandning med bilder från Thailand, Grekland och Berlin!

Torsdag

Vad snabbt den här veckan gått! Och jag har typ inte gjort något. Kanske är meningen iofs när jag är sjukskriven..

Drömde iaf inatt om Greys, igen. Haha betyder det att man sett allt för mycket på det? Har ju hämtat 6 säsonger hos Ullis som jag nöter dagarna i ända. Så himla bra!

Nu funderar jag på att baka gifflar. Men vet inte riktigt om jag orkar..

God natt

Nu ligger jag i sängen. En av alla mina smärttabletter är slut!? Så jag måste antingen ta starkare eller svagare eftersom jag inte har läkarbesök än..

Iallafall så blir jag glad över en sak. Snälla Tina ska hjälpa mig med min bloggdesign! :) så snällt! Så har skickat iväg lite bilder osv :)

Nu ska jag sova och hoppas på en bra, smärtfri dag imorgon!

Onsdag

Tog en 20 minuters promenad till Ullis och förde över fler säsonger av Greys! Tog bussen hem för jag hade alldeles för ont i ryggen. Handlade massa mat Påvägen. Eller, så mycket jag kan och får bära. Sen åt jag väldigt sen frukost bestående av ostfralla med skinka och avokado + ett fikon! Så gott :)

Nähä

Ingenting ska tydligen någonsin gå MIN väg. Har verkligen sett fram emot att träffa naprapaten på rehab idag. Få ett träningsschema och ÄNTLIGEN komma igång. Kanske bli lite bättre. Sluta ha ont 24/7. Men NEJ, då ska hon VABa idag! Och jag ligger här med skit ont.

Kan man va mer av ett måndagsbarn? Finns det fler saker som kan gå fel? Nej jag tror inte det.

Skitdag

Usch vilken skitdag det här har varit! Bajs bajs bajs. Har gjort absolut ingenting förutom kollat Greys och haft tvättstugan. Spindeln sitter väl fortfarande kvar. Det enda positiva med idag är att jag nu ska sova, i rena lakan. Och imorgon ska jag få träningsschema, äntligen.

Tvättstugan

Har tvättstugan nu 14-18. Ingen hit när jag har skit ont i ryggen. Men det måste tvättas. Ett jätte stort problem bara, det sitter en jätte stor spindel på väggen in till tvättstugan. Så jag har absolut ingen lust att gå ner igen. Och Ingen lust att äta något heller.

Tisdag

Igårkväll mådde jag inte alls bra. Men vi gjorde burritos, eller vad det heter, till middag av resterna från tacosen i söndags. Väldigt gott!

Idag har jag ingen inspiration till något. Ligger fortfarande i sängen. Är as hungrig men inte sugen på något att äta. Och orkar definitivt inte laga något heller. Prutt.

Måndag

Första gången på evigheter som jag inte hade söndagsångest igår. Så skönt! Gick upp vid 10 och tog en lång dusch. Fönade sedan håret rakt och är fortfarande så sjukt nöjd och glad över håret :)

Sen ringde jag Fastighetsskötaren som ska komma upp idag och fixa en skåplucka som ramlat av och en lådfront. Skönt att det äntligen blir av!

Vid 11.30 tog jag tåget in till stan och kom faktiskt ihåg att posta brevet till försäkringskassan. Mötte Mickis på söder och promenerade till Muggen på götgatsbacken där vi åt lunch och snackade massa. Sedan blev det lite shopping på rean. Köpte bl.a. En klänning som jag ska ha på min födelsedag! :)

Nu sitter jag i väntrummet på rehab. Ska få schema osv.

Söndag

Har inte alls mått bra idag. Blev varken frukost eller lunch men vid 14 lyckades jag ta mig ut på en promenad i det fina vädret med Camills som sällskap i telefonen.

När Mathias kom hem gjorde vi tacos och nu myser vi i soffan och kollar greys!

Söndag

Bästa Camills!

Världens bästa söndag!

Åh vilken underbar dag! Blivit as snygg i håret och sen träffat BÄSTA Camills som ger mig så mycket energi! Vi lagade god mat, pratade massa skit, skrattade och bara myste.

Kom precis hem och ska krypa ner i sängen. Känner mig lycklig.

E

Så sjukt nöjd!

Hos frisören

Nu sitter jag hos frisören och ska äntligen få mitt hår fixat! Hos bästa Rosanna såklart :) Sen ska jag titta förbi hos Mickis i butiken. Puss

Fredagsmys

Kycklingen är i ugnen och när som helst kommer Mickis med lite annat gott :) vi ska äta god mat, snacks och kolla film. Riktigt fredagsmys alltså! :)

Hej

Oj vilken pressat schema man har som sjukskriven. Imorse va jag på möte på rehab. Jag sänkte medelåldern med 25 år ungefär. Och det verkar som jag kommer ha fullt upp i tre månader med föreläsningar, träning osv. Men det ska bli kul! Ser verkligen fram emot det och att nu kanske det äntligen blir förändring!

Hann sedan förbi jobbet för att lämna en del papper och nu sitter jag på tunnelbanan mot Skärholmen :)

Påväg till rehab!

God natt

Efter 6 avsnitt av Greys så ligger jag nu i sängen. Matte sover borta inatt så jag har bunkrat upp med kuddar och gosedjur!

Imorn är det första dagen på rehab! Känns lite nervöst faktiskt. Sen tänkte jag hinna förbi jobbet och lämna in min sjukskrivning innan jag möter upp mormor, Stickan och Sandra i Skärholmen för lunch :)

God natt på er :)

Greys maraton!

Åt mysig lunch hos Ullis och kollade på 21 jump street. Sen smakade vi på bullarna jag och syster bakat som var ljuvliga! När jag hämtat min externa hårddisk förde jag över första och andra säsongen av Greys anatomy! Så nu har jag greys race!

Kanelbullens dag!

Idag är det kanelbullens dag! Så syster kom hit imorse så satte vi igång med baket! Blev både kanelbullar och vaniljbullar med mandelmassa. Mmmmmm! Så nu luktar det jätte gott i hela lägenheten.

Snart ska jag möta upp Ullis i centrum för att köpa lunch och sen se hennes nya lägenhet :)

God natt!

Greys!!

Hemma från bion! Blev indiskt till middag innan. Sen köpte vi godis, baconsnacks, läsk och popcorn.

Filmen var väldigt bra men inte i närheten av boken tyvärr. Men hade kanske för höga förväntningar.

Nu är vi hemma igen! Det är greys på tv ÄNTLIGEN!!!

Hypnotisören

Blev inget bak idag. Det får bli imorgon! Istället dammsög jag och skurade här hemma tills jag fick för ont i ryggen. Då somnade jag på soffan haha.

Nu ska jag möta upp Mathias på söder så ska vi gå på bio, hypnotisören. Har väldigt höga förväntningar på den eftersom boken var så sjukt bra!

Innan hinner vi förhoppningsvis äta lite för jag är vrålhungrig!

Bästa :)

100 % sjukskriven

Jaha! Då va man 100 % sjukskriven och jag börjar redan känna mig rastlös. Det här är alltså bara första dagen?!!

Funderar på att resa mig ur sängen och göra frukost men det finns inget gott att äta. Eller kanske gå ner till Ica och köpa grejer så jag kan baka något gott. Men det orkar jag typ inte. Och vet inte vad jag ska baka? Är iofs kanelbullens dag imorgon har jag hört. Så kanske ska baka lite bullar. Med kardemumma... Mmmmmmmmm...

Kefalonia

Här mådde jag så bra!

Kefalonia

Puss!

Hår

Vaknade förövrigt imorse med värsta hårsvallet! Därav förra rubriken. Den hamnade liksom på fel inlägg. Iaf så hade jag värsta Hollywood svallet när jag klev upp ur sängen!

Svall

Vaknade imorse alldeles för tidigt av att klockan ringde. Pappsen hade gjort en smoothie åt mig igen till frukost och sen begav jag och mami oss till Nacka sjukhus för min undersökning.

Fick träffa 4 olika människor. En psykolog, en läkare, en socionom och en naprapat. I 4 timmar satt bästa mamma och väntade på mig medan jag sprang runt och träffade alla läkare. Hon är bäst!

Vid 15 ringde dom och erbjöd mig en plats i deras rehabprogram. Och GUD så glad jag blev! Ser äntligen en vändning i allt elände!

God natt!

Ligger i sängen och ska försöka sova. Imorgon åker jag och mamma till ryggcentret där dom ska se om jag får komma in på ett rehab program där. Hoppas!


Illamåendet har inte släppt än så blev bara mackor till middag. Sen kollade jag och pappa på Thor. Nu; sova!

Usch!

Mår bajs efter läkarbesöket. Känner mig febrig och hängig. Illamående och ont i magen. Längtar inte alls till imorgon då jag ska va på undersökning i 4 timmar..

Måndag



Jaha, då är det oktober igen. Man ska Ju tydligen frysa in vintern för att den inte ska upplevas lika kall som den är. Men nu börjar det nog bli lite väl kallt för bara skinnjacka.

Sov iaf hos mami och papi inatt. Papi hade gjort smoothie åt mig och ställt i kylen. Så gott :) sen begav jag mig till Nacka sjukhus för en undersökning. Blev inte ett dugg klokare av det men fick en del att fundera på..


Superskorna

Här har ni skorna jag köpte. Har ju problem med ryggen och borde knata runt i bättre skor än vad jag gör. Så nu köpte jag ett par som gör att jag kommer se skit hurtig ut hela tiden! Hehe.

RSS 2.0