Fredag

Åh idag känner jag mig lycklig! Trots att jag åkte till rehab i Nacka för ett möte med min socionom och fick veta att Hon är sjuk. Men jag åkte vidare till gymmet. Gav allt och är nu hemma igen.

Lägenheten är så fin och städad! Det är så värt att ha en städerska!! :) nya mattan är utrullad och nu ska jag hoppa in i duschen innan jag plockar upp Josse. Härliga fredag! :)

Bästa

Har haft så mysigt med bästa tjejen. Maten var huuuur god som helst och vi har skrattat och haft det bra hela dagen! Tack hjärtat!

Torsdagsmys!

Vaknade imorse och åt frukost framför gossip girl. Sen vid 12 kom städerskan och då tog jag bilen till Camills :) vi shoppade lite julklappar i centrum och sen köpte vi mat för kvällen. Bästa Camills ska bjuda mig på hennes FANTASTISKA kyckling- och baconpaj! Mmmmmm så nu sitter jag i hennes kök och hejar på medan hon fixar med maten :)

Klar!

Nu är byrån färdigmonterad, ny dammsugare införskaffad och gamla mattan kastad.
Imorgon kommer städerskan och sen rullar vi ut den nya mattan. Åh vad fint det kommer bli! :)

Möbelbyggarn

Har slitit med byrån i mer än två timmar. Vilket har inneburit smärta, svordomar och skrik. Men nu är den snart klar! Dock ska jag vänta på att Mathias kommer hem så hjälpa vi åt med det sista!

Ska fixa till mina smycken osv sen när det är helt klart. Mötet med städfirman gick bra! Hon börjar redan imorgon så det ska bli jätte skönt! :)

Ska snart möta Mathias i Farsta och köpa en dammsugare :)

Onsdag

God morgon! Imorse ringde dom från ryggcentrum och sa att mitt möte var inställt pga sjukdom så jag somnade om och vaknade nyss :) skönt!

Ska snart ta mig upp och äta lite frukost innan jag (om jag orkar) tar mig iväg för att köpa lite färg. Ska måla om en hylla och en klädhängare här hemma! :)

Sen ska vi se om jag kan försöka montera upp byrån men får nog vänta tills Mathias kommer hem!

God natt

Målade naglarna med ett guld lack. Riktigt snyggt faktiskt men blev inte så bra på bild. Nu ska jag sova, imorgon väntar en dag på rehab och sen möte med en städfirma. God natt.

Mys

Efter ikea åkte vi och åt lunch på indiska restaurangen i kungens kurva. Såååå gott! Sen vidare till sickla där jag köpte en tröja, Josse en skjorta och Dennis, som vi mötte där, en jacka.

På kvällen har vi nu spelat tvspel, kollat film och ätit middag. Mmmm mys tisdag!

Tisdag

Tog bilen till vattengympan i sickla imorse. 9.30-10.30 gympade vi runt där i bassängen. Sen åkte jag och hämtade Josse på söder och åkte till Ikea. Vi shoppade byrå, matta och annat kul :) haha dom två handikappade gled runt där!

Ok

Måndagsrehab

God morgon! Har sovit ganska bra inatt men vaknade när Mathias gick upp 5.45 och kunde efter det inte somna om. Nu sitter jag iaf på tåget påväg mot Nacka sjukhus och rehab. Föreläsning 8.30-9.30 och sen smärthanteringskurs 10-12 innan jag drar till gymmet!

Ikväll ska jag laga fläskytterfile med potatisgratäng :)

Bild från igår!

Söndag

Tog sovmorgon imorse och kände inte alls för att träna så åkte till Nacka forum med Josse och shoppade lite. En kofta från Zara och en tvålpump till badrummet. Sen åt vi lunch och åkte tillbaka till Josse där vi spelade tvspel och hade mysigt.

Nu har jag tänt massa ljus och väntar på att Mathias ska komma hem med mat :)

Dirty Dancing

I födelsedagspresent av Mickis fick jag biljetter till Dirty Dancing musikalen och massa annat. Och det var ikväll! Så efter koh phangang promenerade vi till china teatern där musikalen spelades. 3 timmar lång var den och det va så himla bra! :) tusen tack för en fantastisk kväll!

24/11

Har haft en sjukt mysig och bra kväll med Michaela! Vi möttes på hennes jobb på Östermalm vid 17. Sen gick vi till koh phangang och tog en drink innan vi fick ett bord. (alkoholfri.)

Åt sjukt god mat och hade det jätte mysigt!

Lördag

Sitter på tåget och ska möta Mickis i stan. Vi ska äta god middag och sen se Dirty Dancing musikalen som jag fick av henne i present :)

Nagellack

Nu har Mickis gått och jag målar naglarna och kollar gossip girl :) känner mig inte alls trött men skulle kunna lägga mig nu bara för att slippa känna av ryggen.

Fredagsmys

Efter stallet tog jag en lååååång, varm dusch och mötte sen Mickis i centrum. Vi handlade mat och annat gott och gick hem till mig. Lagade kyckling, couscous och rostad broccoli. Mmmmmm.

Sen kollade vi Burlesque och åt chips, gurka och dipp. Ja, jag kommer bli ett fetto! :)

Ella

Sötnosen Ella och min kära syster kom ju förbi hos mami och papi igår.
Eftersom jag hade kameran med mig så passade jag på att ta några bilder
på den lilla busungen!
 
 
 
 
 

Häringe

Började morgonen med en 25 minuters promenad med Nelo. Sen hade pappa fixat
frukost till mig, en smoothie, som jag drack upp snabbt innan Marianne kom och
hämtade mig. Kl 10 åkte bilen mot Häringe! Tigull fick nya skor och
Jag hade kameran med mig så  tog en del
bilder på dom härliga hästarna. Sen bjöd jag Marianne på lunch på ett indiskt ställe i Länna.
 
Här har ni lite bilder från idag :)
 
 


 
 
 
 
 
 
 

God natt

Världsbäst!

Jag har världens bästa, finaste och mest underbara familj! <3

Mums

Har lagat sjukt god mat idag! Rostad Parma med pasta, pinjenötter, pesto och cocktail tomater! Mmmmmm.

Sen kom Sandra och Ella förbi och fikade med kladdkakan som jag bakat till dessert :) nu äter vi chips, gurka och dipp och kollar tv. Torsdagsmyyyyyys!

Soffmys

Åkte hem till mami och papi efter gymmet och pussade på nelo. Nu har vi sovit i typ två timmar på soffan haha :) när mamma och pappa kommer hem från jobbet ska jag laga middag och dessert till oss :)

Rehabtorsdag

Hade en supermysig kväll igår! Matte sov hos sina föräldrar så Josse sov kvar hos mig. Vi låg och pratade till 03 haha.

Idag ringde klockan 08.00 då båda skulle åka till rehab vid 9. Upp, äta frukost och iväg :)

Hade möte 10-11 på sjukhuset och nu har jag precis kört ett pass på 45 min på gymmet! Ligger och stretchar!

Onsdag

Har haft en underbar dag med Josse! Började med att åka till barkarby och äta lunch med hennes pappa. Gullpappan bjöd mig :) sen åkte vi vidare till outlet för Josse skulle köpa en jacka men den va tyvärr slut. Så vi åkte till Salem, bytte bil med pappa och sen vidare till Farsta och kollade på pyssel. Köpte även nya kuddar till soffan :)

Nu ligger vi i soffan, svullar ostbågar, glass och godis fastän båda mår illa haha!

God natt :)

<3

Hur kommer det sig att när man är med vissa personer så glömmer man att man är ledsen och inte mår så bra. Helt plötsligt mår man toppen. Man skrattar och man lever.

Så kände jag idag. Hade kanonkul på vattengympan. Sen hämtade jag Camills på hennes jobb och vi åkte hem till henne. Jag bjöd hjärtis på hemmagjord pizza som vi avnjöt framför tvn. Sen blev det en hel del snack, skratt och gott att äta :) love!

Veckoplanering

Har en så fantastisk vecka planerad!
Idag vet ni ju vad jag ska göra!

Onsdag; träffa Josse, äta god lunch, pyssla, tvspel osv :)

Torsdag; möte på rehab 10-11 sen direkt till gymmet och bli biff (frisk). Direkt vidare hem till mami och papi där jag ska laga jätte god middag och sen sova kvar.

Fredag; åka till stallet med Marianne. Andas den friska luften, ta fina bilder och bara va. Sen ska jag träffa Mickis och ha fredagsmys!

Lördag; åka till gymmet på förmiddagen. Sen möta Mickis i stan för middag på förhoppningsvis Koh phangan och sen se musikalen Dirty Dancing som jag fick av henne i present :)

Söndag; umgås med min sambo, laga en god middag och bara vara.

Tisdag

God morgon! Sov som en stock inatt! Kanske inte så konstigt efter först ett pass på gymmet och sen en timmes promenad.

Nu sitter jag på tåget mot rehab. Idag är det vattengympa på schemat och det ser jag verkligen fram emot :) dock hoppas jag att jag inte blir sängliggandes dagen efter som förra veckan.

Senare idag ska jag iväg och möta den här snyggingen, äntligen! :)

Kväll

Efter rehab åkte jag hem till mami och papi och va hundvakt åt nelo och en till ridgeback på 7 månader. Så söta :) när pappa kom hem vid 16 tog vi bilen och lämnade på mammas jobb och promenerade sen 1 timme tillbaka hem med hundarna.

Nu har jag och Mathias precis ätit lasagne och kollar prison break!

Rehabmåndag

Klockan ringde 8 imorse och då var det bara att gå upp, ta medicinen och åka. Smärthanterings föreläsning 10-12 i Nacka.

Direkt efter tog jag bussen till sickla och gymmade i 45 min. Så skönt att det är avklarat. Min fysio säger att jag måste gymma helst 3 gånger i veckan men det är jobbigt och svårt att hinna med eftersom gymmet är i sickla. Utöver det är det ju alla föreläsningar och vattengympan också som ska hinnas med. Men den här veckan ska jag verkligen försöka! :)

Söndag

Idag har jag inte alls mått bra. Vaknade vid 11 och hade så sjukt ont i käken och magen. Så somnade om ett tag för jag inte orkade med verkligheten..
Sen åkte Matte och köpte McDonalds till oss och Josse och Victor kom förbi och åt så då var jag tvungen att klä på mig och gå upp iaf. Tog all medicin och då blev det lite bättre iaf.

Vi kollade film och bara myste i soffan allihopa. Sen bjöd Mattes föräldrar alla fyra på middag hemma hos dom. Skönt med bil så man kommer snabbt hem när man inte mår så bra.

Imorgon är det jag som ringer till vårdcentralen och bokar tid!

puss hjärtis!

Bästa lördagen

Har haft så fantastiskt mysig lördag men min älskade sambo. Efter RAW mötte vi upp hans brorsa och satt på en krog ett tag. Nu ligger vi i sängen och ska sova. God natt!

Blusen jag har på mig köpte jag idag och även locktången som fixade mina lockar :)

Sthlm

Lördag

Min överraskningsdag för Mathias har hittills bestått av Brunch på Fåfängan, sen hem och fixa oss innan vi drog till Jimmys Streakhouse på söder och åt sjukt god middag!

Nu sitter vi på Hilton i Slussen och kollar på RAW comedy club. Tror Mathias är väldigt nöjd med kvällen :)

Mathias överraskningsdag!

I födelsedags present av mig fick Mathias en överraskningsdag. Och det är idag! Så nu har jag gjort frukost och gett honom en plånbok och ett par kalsonger i present. Snart ska vi fixa oss och åka mot stan. Berättar mer då! :)

Lycklig

Vad jag är nöjd och lycklig med människorna jag har runt mig. Världens bästa! Flyger runt på ett moln och känner mig så glad att alla fina vill vara vän med mig.

Träffade Kerstin i stan vid 17. Vi gick runt i lite affärer (med några sittpauser för mig) och sen bjöd hon mig på tacobar. Satt och pratade massa ett tag innan vi tog oss vidare till bion. Bästa Kerstin bjöd mig på Looper som faktiskt var ganska bra.

Nu sitter jag på tåget påväg hem och är bara så tillfreds med allt just nu. Känns så härligt för det var ett himla bra tag sen.

Fredagsmys

Har haft en kanondag! Vi åt Supergod indisk mat sen hem till Josse för att fika med mockarutor och morotskaka som dom bakat. Spelade tvspel och skrattade massor.

Nu sitter jag på tåget påväg till stan för att möta Kerstin. Vi ska äta något gott och gå på bio :)

Indiskt

Blir snart upphämtad av Josse och hennes syrra. Sen drar vi och hämtar Olle, sen vidare och köper indisk lunch!

Here we go again ...

Gårdagen

Hade en supermysig kväll igår med Josse! Vi möttes i centrum och köpte massa tillbehör till pizza. Sen lagade vi mat och snackade massa skit. Mmmmm hemmagjord pizza är ju så sjukt gott!

Sen fick vi för oss att prova lite nagellacks mönster som båda varit sugna på ett tag. Det gick sådär.... Haha Shit vad dåliga vi va! Men kul hade vi iaf! Senare blev det tvspel och ostbågar i soffan. Väldigt mysig kväll:)

Spa mys

Har haft lite mys här för mig själv efter
Rehab. Kollat lite gossip girl och sen tagit en dusch med hårinpackning, ansiktsmask, fotskrubb och tända doftljus. Så nu ska jag snart ta mig ner till centrum och möta Josefine :)

23 åringen ;)

Hej

Gick skitbra på rehab och träningen. Känner mig lycklig och hyfsat smärtfri idag! :)

Nu är jag påväg hem. Ska duscha och fixa lite hemma innan Josse kommer och vi ska baka pizza och ha myskväll :)

Rehab

Sitter på bussen från Slussen till rehab! Möte där 10-11 och sen åker jag till gymmet för lite rehabträning.

Äääääälskar presenten jag fick av Mathias :)

Donut

Lyckades få till en sån där donut i håret igår. Med hjälp av Mathias. Och tycker det är så sjukt snyggt :) slipper allt hår i ansiktet och det ser stiligt ut.

Fel

Blev något fel i förra inlägget så det kom samma bilder flera gånger, MEN eftersom jag är så het så gör det inget ;) haha!

Bilder från födelsedagen

Bästa

Har haft världens bästa födelsedagsfirande någonsin tror jag. Började ju i fredags med mina ÄLSKADE vänner! Så tacksam att jag har så fina vänner! Sen söndag med bästa släkten! Är sååååå nöjd med hela helgen! :) TUSEN TACK till alla som var med och firade mig och Mathias.

Igår, då vi fyllde år, firade jag och Mathias själva. När han kom hem från jobbet tände jag ljus, dukade fram med present och vaniljhjärtan. Sen fixade vi oss, jag fick min present (som jag älskar!!) och sen åkte vi till stan.

Gick först till mamas and tapas, drack alkoholfria mojitos och åt lite tapas. Sen vidare till mumbai square där vi åt ännu mer mat. Två rätters. Och Gud vad gott det var! :) tack mami och papi för presenten!

Sedan åkte vi till mattes föräldrar och åt glass :) jag är typ fortfarande mätt efter allt igår. Men vilken perfekt födelsedagshelg!

Mys

Är helt slut efter vattengympan! Men roligt och härligt var det. Nu myser jag och Mathias lite innan vi ska göra oss iordning och åka in mot stan :)

13 november

Idag fyller jag år!! :) wooowoop! Det firar jag först med vattengympa på rehab och sen går jag och Mathias ut och äter på en indiskt restaurang som vi fick av mami och papi i födelsedagspresent :)

Grillmiddag

Hade 1,5 kg fläskkarré i kylen som gick ut idag. Så skivade upp den, la i marinad och åkte till pappsen. Mamma jobbade kväll så det va bara jag, pappa och matte. Grillade kött, tomater och åt med pommes och bea! Snacka om lyxig måndagsmiddag. Och imorgon blir jag 23! :)

Axcent

Äntligen är klockan min! Har suktat och dreglat efter den i flera månader och när jag firades igår så fick jag bidrag av mormor,Stickan och Sandra med familj! Tack! :)

Sötnosen

Världens sötaste unge bytte sin mössa igår mot min burk och tänkte gå hem i den. Haha :)

Rehabmåndag

Nu är jag snart framme på rehab. Idag är det föreläsning i smärthantering. Två timmar ska jag klara av att sitta still.

Sen ska jag förbi jobbet och äta lunch och lämna in mina sjukskrivningspapper. Sjukt kul att jag glömde bankomatkort och körkort hemma så jag inte kan köpa busskort eller hämta ut min medicin...

Söndag

Har haft världens bästa helg! Idag kom släkten och mattes släkt hit för att fira vår födelsedag som är på tisdag. Vi fyller alltså samma dag :)

Jag hade bakat pannacotta, kolakakor och kladdkakemuffins! Mums. Och vilka fantastiska presenter jag har fått. Tusen tack alla! :)

Nu har jag och Mathias precis ätit pizza och kollar film. Mysigt slut på bästa helgen!

mobilbilder :)

 
 
 
 
 
 
 
 

bilder :)

 
 
 
 
Älskade Camills och jag :)
 
 
 
Haha schyssta dansmoves bjöds det på!
 
 
Mina fantastiska klänning fick jag i present av Bella!
 
 
 
Det spelades spel.
 
 
Mina underbara vänner gav mig massa fina presenter. Tusen tack!
 
 

Gårdagen

Igår firade vi min födelsedag i förskott. Michaela kom tidigare och hjälpte mig lite. Sen kom alla andra. Camilla, Linda, Ullis, Anne, Empelie och Bella. Jag bjöd på bål och tilltugg som bestod av Crostini m. Zuccinidipp, bruschetta, baguette med soltorkade tomater och färskost, grönsaker och dipp :) så gott och så sjukt kul att mina vänner ville komma! Tusen tack! Och tack för alla presenter!

Sedan drog jag och Mickis in till Pure och mötte Nicolson, jossan och Jesper. Dansade hela natten, spelade black Jack och vann (?!) och drack såklart Pure raspberry! Mötte sedan upp Matte och åkte hem tillsammans. Perfekt födelsedagsfirande!






Rehab

Nu sitter jag på tåget påväg till rehab! Så sjukt trött och det är väldigt kallt ute. Har långkallingar, mössa och vantar. Nu kan du applådera igen pappa :)

Dags för träningspass med min naprapat! Sen måste jag nog ta en powernap! :)

Tavlor

Jag gjorde HOPE och Camilla gjorde LOVE :)

Kreativ

När vi kom hem och lastat av allting så lagade jag middag medan Camilla fixade lite inför imorgon. Pasta Bolognese bjöd jag på :)

Sen bestämde vi oss för att vara kreativa! Drog fram dukar, färger och pendlar och började måla varsin tavla. Måste säga att jag är väldigt nöjd med resultatet! Vilka konstnärer! :)

Torsdag

Har haft en KANON dag med bästa sällskapet. Mötte Camilli i centrum vid 15 då båda postade våra försäkringsbrev. Sen drog jag med henne till Ica Maxi för shopping inför helgens bravader. I två (?!) timmar gled vi runt där inne. Men kul hade vi och nu är nästan allt fixat :)

Vi fick även prova att mäta vår vikt, BMI, fettmassa, muskelmassa osv av en dietist som stod där. Haha. I januari är dom tillbaka och då ska värdena minsann vara bättre!

Tusen tack för all hjälp idag Camills! :)

Strong

:)

Har köpt Crash bandicoot online på ps3! Haha så nu sitter jag och spelar :)

Onsdag

Idag har varit en mycket bättre dag! Vaknade vid 11. Klädde på mig och tog mig ner till centrum. Köpte lite godis och tog bussen till Josse. Vi lagade pannkakor till lunch och spelade sen tvspel i 5 timmar typ och åt hodis till båda mådde illa. Samlade på mig massa energi :) så härligt!

Nu kollar jag massa greys men funderar på att koppla in ps2 i vardagsrummet så jag kan spela Crash! :)

Piss

Idag har varit en PISS dag. Piss piss piss. Kunde knappt sova inatt så sov bort hela dagen istället. Gick upp ur sängen strax innan 13. Gjorde lite övningar för ryggen och åt sen frukost. Dagen fortsatte vara piss.

Sen kom jag på den geniala idén att bjuda in mig själv och matte på middag hos mami och papi. Där samlade jag på mig massa bra energi och god mat så lyckligare blev jag! Ska sova snart och hoppas på en bättre dag imorgon!

?

Jaha

För en sekund glömde jag bort min fläskläpp och tänkte: Shit vad SNYGG jag måste vara idag, alla glor!

Sekunden senare inser jag att: JAHA, det är min fläskläpp alla stirrar på...

Måndagmorgon

Uppe med tuppen idag! Klockan ringde 07. Så nu är jag påväg till Nacka för läkarbesök på ryggcentrum. Ska få veta hur min sjukskrivning ser ut i fortsättningen. Sen var tanken att jag skulle träna men har alldeles för ont i ryggen idag. Och min fläskläpp växer bara större och större... Härliga måndag...!

Min pojkvän!

Allhelgona

Middagen hos mami och papi var super! Sandra och Ella kom dit också:)
Sen lät Sandra mig klippa henne (!!) och det blev faktiskt bra! Haha. Mamma har även friskat upp mitt minne hur man stickar så nu har jag något att göra hela tiden på min sjukskrivning när jag inte tränar eller går på föreläsningar. Precis som den pensionär jag är.

Vid 20 plockade jag upp Matte i Solna så åkte vi till Skogskyrkogården. Vi tände ljus för alla vi saknar. Framför allt min farmor och Mathias farmor.

Det är så vackert där med gången upp och det är ljus överallt.

Hello There!

Endorfiner

Vilken endorfinkick det är att träna! Eller när man är klar rättare sagt :) blir stolt över mig själv att jag har kommit igång äntligen!

Nu är jag hos mamma och pappa. Vi ska grilla och äta gott :) sen hämtar jag Mathias och vi ska till kyrkogården. Tända ljus för alla vi saknar. Framför allt farmor <3

Rehab

Rehabträning, nu kör vi!

HOPE

Min lördag

Lördagsförmiddagen var skit. Mådde skit och allt va skit. Sen frågade BÄSTA Camilla om Hon skulle komma förbi. Precis vad jag behövde! Så vid 16 mötte jag henne i centrum så handlade vi lite gott till middag och lite snacks.

Sen hade vi mys i soffan, provade kläder till min födelsedag, åt gott och kollade film! Så härligt att en dag som börjat så dåligt kan vända och bli så bra.

Nu ligger jag i sängen efter att ha hämtat Mathias i Gamla stan. Imorgon ska jag försöka ta mig iväg till gymmet. Sen ska jag nog till mami och papi innan jag och Mathias ska tända ljus för farmor på skogskyrkogården.

God natt!! :) här kommer lite bilder från idag!

<3

För alla vi saknar

Ullis 23

Idag fyller Ullis 23 år och det har firats! Först va vi hos henne och spelade spel, vidare till BBQ Steakhouse där vi åt god mat. Dom andra tog en drink på laughing duck men jag tog ingen. När dom sen skulle vidare till söder för mer drinkar så sa både ryggen och framför allt magen emot. Så jag tog tåget hem.

Nu ligger jag i soffan och kollar på Greys! :)

Sailracing

Åååååh min älskade jacka har kommit! Äntligen :) nu ser jag nästan fram emot att det blir kallare så jag kan ha jackan!

Rehabträning

Sååå nu har jag tränat här på Friskis i sickla! Så himla skönt! Och jätte lite folk såhär mitt på dagen. Jag är så glad att jag äntligen får träna igen! Trist bara med rehabträning, då jag inte får träna riktigt lika hårt som jag vill. Men det kommer sen, förhoppningsvis :)

Nu blir det duschen!

Rehab fredag

Nu sitter jag på tåget påväg till rehab. Det är möte där idag. Sen ska jag vidare till sickla för att träna lite innan jag åker hem igen. Tanken var att jag skulle äta lunch på jobbet och hälsa på idag men det orkar jag inte. Känner mig inte 100 så bättre att åka hem och vila!

Oj!

Glömde publicera bilden men här kommer den!

Höstmys

Såhär mysigt blev det i vardagsrummet med allt fint jag handlade idag :) myspys!

Mysdagen :)

Åh vilken kanon eftermiddag och kväll jag har haft! När jag mött Camills i stan så köpte jag fina höstlyktor och ett Ljusfat som jag ska piffa upp vardagsrummet med hemma. Sen en present till Ullis som fyller år imorgon och även lite smink.

Sen köpte vi snacks och gott och såg Taken 2 som faktiskt var bra :)

Blev sedan lyxmiddag på Burger King och massa snack i typ 3 timmar? Haha
Bästa sällskapet!

Torsdag

Gjorde lite övningar imorse innan jag åt en rejäl frukost! :) sen snabbt in i duschen och iväg till tåget. Ska möta bästa Camills i stan! Det blir att kolla runt i lite affärer, bio och sen middag :)

06.35

Nu åkte Mathias precis till jobbet och jag är klarvaken. Men ska nog somna om en stund innan det är dags för mina övningar och frukost :) ha en bra dag alla!

RSS 2.0