Thai

Lagade en sjukt god, men stark, thaigryta till middag. Med kyckling och wokgrönsaker, röd curry och Limeblad. Blev så sjukt gott!!

Nu har vi dukat fram gurka, chips och dipp och ska mysa framför en film :)

Påskdagen

Åt riktigt god lax till middag igår med romsås, limesås och kokt potatis. Sen spelade vi GENI och jag och Mathias vann!! :D gick och la mig vid 00.30 medan dom andra stannade uppe och spelade kort.

Sov läääänge imorse. Vaknade inte förrän 11.30. Då stod frukosten uppdukad på bordet så det va bara för mig och Mathias att hugga in! Sen tog vi det bara lugnt tills vi åkte hem vid 14.00. Påvägen köpte vi lite gott till middagen som vi lämnade av hemma innan vi åkte och tvättade bilen :)

Påskafton

Morgonen började med frukost innan vi klädde på oss och tog oss ut i solen och kylan. Strax innan 12 kom Mathias hit och följde med oss alla på en liten promenad. Sen grillade vi korv, letade påskägg och fixade med middagen. Vi målade också ägg! Jag målade även på pappa haha!

Lite bilder från idag. Eftersom Mathias inte vill va med i bloggen så har jag klippt bort honom.



Härlig dag

Härligt det är att vara här på landet! Efter frukosten klädde vi på oss och gick ut. Skottade och hade oss. Sen tog jag och mamma en promenad med Nelo :)

Skärtorsdagen

Hade bara tre maskiner att tvätta så jag va snabbt klar i tvättstugan. Skönt! Sen dammsög jag hela lägenheten innan jag hoppade in i duschen och sen packade en väska.

När matte kom hem från jobbet åkte vi till hans föräldrar på middag. Det bjöds på hemmagjord pizza till varmrätt och glass med jordgubbar till efterrätt. Hur härligt är det inte att Mattes brorsas flickvän är en av mina bästa vänner!

Vid 21 plockade mamma och pappa upp mig för att åka till Landet. Nu har vi packat upp och bäddat ner oss. Mathias kommer hit på lördag morgon och syster med familj imorgon :) god natt!

Torsdag

Började morgonen med ett seniorgympa pass på friskis. Haha! Men det va helt ok! Nu har jag precis ätit lunch och ligger i soffan innan jag ska ta mig ner i tvättstugan :)

Härlig onsdag

Mötte Kerstin på fridhemsplan strax efter 14. Vi köpte godis, snackade massa skit med Camilla och sen åkte vi hem :) köpte med oss lite gott hem också. Myste framför en film och hade en kväll full med massa skratt.

Tyvärr har jag haft ont idag och inte blev det bättre efter en citodon.. Imorgon ringer klockan för jag ska på senior gympa. Hahahaha! Det är tydligen bara det tempot min arma kropp klarar :')

Nu har Kerstin precis åkt hem och jag har bäddat ner mig i sängen bredvid Mathias. God natt :)

Lunch

Rejäl lunch och nu påväg att möta Kerstin :)

Onsdag

Gick bra på gymmet igår! Bara en övning gjorde ont :) när jag kom hem bakade jag en Supergod tacopaj och guacemole. Tog inte en smärtstillande på hela dagen.

Idag är det segare i ryggen. Skulle nog behöva ta en citodon men ska försöka vänta lite till. Sitter just nu och vilar på jobbet. Slutar 14.00 och då ska jag möta Kerstin :)

Hoppsan!

Jobbar 10-14 idag. Blev lite fel :p

God morgon tisdag

Påväg till jobbet! Jobbar 9-14 Idag och sen ska jag direkt till gymmet så träningskläderna är med! :)

Rita lite mera

Våffeldagen

När Mathias kom hem satte vi igång och gjorde våfflor. Mmmm :) äntligen har vi invigt våffeljärnet! Jag har fortsatt att rita nu efter middagen och snart ska vi nog sätta på en film innan det är dags att sova.

Har bestämt mig att inte träna mer än varannan dag, eftersom jag tror bakslaget jag har nu är pga att jag tränade för hårt förrförra veckan. Så varannan dag gym och varannan dag promenad i minst 20 min! :)

Rita rita

Nya väskan!

God morgon

Nu sitter jag på tåget påväg till jobbet. Sov väldigt bra inatt och hade bara lite ont när jag vaknade men nu känner jag att det blir värre och värre hela tiden. Tur att jag stoppade i en smärtstillande i väskan innan jag åkte!

Ute känns det faktiskt som vår idag! Så härligt! Nya väskan i handen och solglasögon på! :) ska visa bild på väskan som jag köpte på 20% i fredags senare. Och nu har jag köp- och alkohol stopp! Får bara ut 7000 från försäkringskassan den här månad och undrar lite på hur man ska överleva på det men det ska jag kämpa på med! :) känner mig positiv idag, till skillnad från igår, och det är härligt!

God natt

Vid 20 kom äntligen Mathias hem. Han har fått trycka lite på min ömma rygg och nu ligger vi i soffan och kollar på Partaj. Men vad dåligt det blivit!!
Snart blir det sängen. Jobb imorgon 10.30-13.30 :)

Söndag

Skit dag idag. Har haft ont i ryggen sen sekunden jag vaknade. Åt god frukost och sen tog jag mig till Farsta där jag bytte en för stor blus till en i rätt storlek och sen gick till gymmet. Alla övningar gjorde ont idag och det suger. Så nu ligger jag i soffan och tröstäter godis. Skit rygg. Skit skit skit.

True story

Vill ha vår!

Lördagsmys

Vaknade upp extremt bakis och eftersom matte tyckte jag luktade som en spritflaska så sov jag någon timme till :) sen har vi bara hängt i soffan. Matte va snäll och köpte en pizza och cola till mig. Sen har vi kollat film hela dagen. Vid 20 typ vi oss ner till Ica och köpte lite grönsaker osv för att göra tacos :) matte har nu somnat och jag kollar slutet av Shooter.

Cool

Köpte ett par leggings häromdagen. Passade på när jag hade 20% på H&M :) så himla coola är dom!!

Gårdagen

Oj vilken kväll det var igår! Sjukt roligt :)
Vi träffade Superhärliga människor, drack, dansade och spelade spel.
Somnade vid 3 i hundkorgen bredvid rottisen thea och när jag vaknade vid 4 var det dags att ta sig hem haha!

Fredag!

Började morgonen med en promenad på 20 minuter. Sen körde jag lite styrka här hemma och nu ska jag hoppa in i duschen för att sen åka till jobbet och äta lunch.

Vid 15 ska jag möta Mickis, gå på systemet och fixa för att sen åka hem hit, laga mat, fixa oss och sen ta oss till söder. Kerstin har fest så vi ska parta ikväll :) det va ett tag sen så det ska bli skit kul! :)

Smärta

Trots smärtan så promenerade jag från Odenplan till centralen när jag slutat. På rehab sa dom alltid att när man har ont är det bra att röra sig, men nu undrar jag. Sista 300 metrarna så gick jag som en robot/höggravid/pensionär. Var så stel och när tåget kom så satte jag mig och ville aldrig resa mig igen.

Nåväl, hem kom jag iallafall. Även fast det tog längre tid att gå från tåget än vanligt. Tog en citodon innan jag ens fått av mig jackan. Hela kvällen har det strålat ut i skinkan och hur jag än sitter eller ligger så försvinner det inte utan för ont KONSTANT. Nu har jag iaf tagit en till citodon och krupit ner i sängen för att sova bort smärtan. Om jag nu ens lyckas somna..

Stockholm

Torsdag

Förra inlägget skulle ha publicerats igår men det blev visst idag.

Träffade Josse och Tessan igår vid 17.30 på söder och tog en fika. Påvägen hem sen köpte jag och Josse med oss middag och hade mys hemma hos mig.

Började morgonen idag med att träffa en sjukgymnast som drog och slet i mina ben haha! Bestämde ny träff nästa vecka då vi ska ses i gymmet. Super skönt att min nya sjukgymnast är i samma hus jag jobbar, bara tvärs över korridoren.

Snart är det lunch här på jobbet och sen slutar jag vid 15. Har väldigt ont idag så blir bara att åka hem då och vila.

Onsdag

Jobb idag 10.30-13.30 och sen lunch :) direkt vidare till gymmet då jag körde ben och rumpa. Skynda hem och duscha och nu sitter jag på tåget påväg till stan igen. Ska träffa Josse och Tessan på söder :)

Jossigos

Vid 17 kom Josse hit så lagade vi pyttipanna och stekte ägg :) vi träffas allt för sällan sen båda började jobba. Va bättre förr när båda vad sjukskrivna haha!

Nu ligger jag vid datan och kollar Cougar town :) snart blir det sängen!

Tisdag

Jobb idag 10.30-13.30 och sen åt jag en rejäl lunch :) nu är jag påväg hem. Helt slut i ryggen! Så blir till att lägga sig på golvet med värmekudden och ringa till en naprapat.

Senare kommer Josse förbi på middag så det blir mysigt :)

Skitrygg

Är klar i tvättstugan, har dammsugit, målat lite, fixat i bokhyllan och skruvat bort benen på ett bord som ska ner i källaren. Nu har jag så ont i ryggen så jag nästan dör. Ligger i soffan med värmekudde över svanken och en tennisboll för att få triggerpunkter att släppa. Måste nog boka in en tid hos naprapat eller massör i veckan..

Måndag

Började dagen med en powerwalk. Blev bara 20 minuter för herregud vad det blåste kallt ute! Köpte med mig frallor och avokado Påvägen hem och åt precis en god frukost! :)

Skönt sätt att börja dagen! Nu blir det lite soffhäng innan jag ska ner i tvättstugan :)

Härlig söndagskväll

Kom precis hem från mami och papi. Vi åkte dit, efter att jag tagit en 30 minuters promenad med Nelo vid 17 tiden, för att lämna tillbaka honom :)

Det bjöds på grillat och potatisgratäng mmmmm :)
Till dessert blev det en chokladgrej med glass som var Supergod!

Nu har jag precis bäddat rent här hemma och ska sova. Så skönt att sova i nytvättade lakan :) god natt!

Nosen

Söndag

Härligt väder ute! Kom precis in från en 50 minuters promenad med Nelo :) ska värma pajen från i fredags och äta som Brunch. Härliga söndag, idag känner jag mig lycklig! Trots mer ryggont än på länge!

Myskväll nr 2

Blev myskväll idag igen! Kerstin ringde när hon slutat vid 19.30 och skulle komma förbi och äta pizza! Gud vad mysigt vi haft det med pizza, massa prat och gott till filmen :)

Nu har jag precis gått nattkissen med Nelo samtidigt som vi följde Kerstin till tåget. Vi ligger nu nerbäddade i sängen och ska sova :) god natt!

Blommor

Ser så fräscht och fint ut när man har blommor hemma. Köpte två lite högre blommor för några veckor sen och dom lever fortfarande (?!) och kaktusen har jag lyckats hålla vid liv, 1 av 5, sen vi flyttade in för 2,5 år sen. Tulpanerna fick jag av Camills igår :)

Lördag

Åkte till gymmet vid 11.30 efter att jag slängt i mig en smoothie. Körde rumpa, lår och mage. Usch vad jobbigt!

Sen hem och fixa sig innan mami och papi kom och hämtade mig för att fira Alice som fyllt 15 år. Det bjöds på köttgryta och tårta :)

Nu har jag precis kommit in efter en promenad med Nelo. Han ska va här med mig ikväll :)

Fredagsmys

Camills kom vid 18 och sötnosen hade med sig tulpaner och en ring till mig! Så snällt! Tack!

Pajen var klar. I den var kyckling, bacon, lök, broccoli och körsbärstomater. Mmmmm så gott!

Vi hade sen mys i soffan framför Mission impossible: ghost protocol. Bra film, härligt sällskap och mysig fredag :)

Biff

Körde biceps och triceps idag. Är helt slut nu i armarna och har precis ätit mackor med skinka och avokado.

Ska snart börja med pajdegen till middagen :)

Fredag

Tog lång sovmorgon Idag och sitter nu och dricker en smoothie innan jag åker till gymmet! Sen ska jag handla lite mat för ikväll kommer Camills :)

Mar. 14, 2013

Torsdag

Filmen igår va väl helt ok men sällskapet desto bättre! Filmen var inte alls som boken så det blev jag lite besviken på. Men mysigt hade vi :) va hemma vid 23.30 så blev sängen direkt!

Idag jobb 10.30 - 12.30 och sen sålde jag en väska och postade en jacka som jag sålt. Skönt! Tar långhelg idag! Eftersom vi lagt om mina timmar så ska jag jobba längre fast färre dagar så är ledig måndagar och fredagar. Super!

Slut

Jobb idag 10-14 och sen direkt till gymmet. Körde så hårt så jag är helt slut! Va nära på att kräkas! Haha. Så nu ligger jag på soffan döende.

Ska snart hoppa in i duschen och slänga i mig lite middag innan jag ska möta älskade Kerstin i stan för bio :)

God natt

Folk klagar på att det är så tråkigt och värdelöst med tvättstuga men jag tycker faktiskt att det är riktigt skönt! Nu är allt tvättat inklusive handdukar osv. Så skönt!

Blev lasagne till middag och sen låg jag i soffan och kollade Cougar town på datorn. Nu är det dags att sova! Imorgon ska jag prova att jobba 4 timmar! God natt :)

Love

Hej

Tisdag

Började morgonen med ett besök hos läkaren. Fortsatt sjukskriven 75 % mars ut. Sen första april börjar jag jobba 50 % och om allt går som det ska så går jag upp till att jobba 75 % första maj.

Jobb idag 10.30-12.30 och sen kom mina kära vänner Emma och Ida och åt lunch med mig :)

Skyndat hem för att ha tvättstugan 14-18. Så springer upp och ner där medan jag rensar här hemma också! Har en del att ta ner till källaren och en del att slänga. Skönt! Men min sambo kommer inte bli glad över extra arbete när han kommer hem! Haha!

Skit

SKIT DAG, SKIT DATOR, SKIT KROPP! Kan allt bara sluta va skit och börja bli bra istället?!

En till puss!

Puss!

Måndag

Usch vilken jobbig dag det har varit idag. Har bara velat åka hem och dra täcket över huvudet. Men nu har jag iaf jobbat och är påväg till gymmet! Idag blir det biceps och triceps!

Väska

Köpte en ny väska i fredags som är så snygg! Fick med den på en bild idag :)

Mysig dag i stan

Träffade Camills strax efter 14 idag. Va alldeles för länge sen! Vi åkte till Gamla stan och promenerade sen tillbaka till centralen medan vi tog massa kort och hade mysigt! Härlig söndag! :)

Träningsmorgon

Började morgonen med att möta en tjej i Farsta och som köpte en väska av mig. Ut med det gamla som inte används och in med pengar :)

Sen körde jag ett träningspass. Rumpa, lår och mage! Så skönt! :) nu blir det att äta tacosresterna från igår och sen ta mig in till stan för att möta Camills äntligen :) PUSS

Thai

Åh vad jag längtar till Thailand!! Här är bilder från förra året när vi va där.

:)

I torsdags följde jag med Mickis familj till Arlanda för att hämta Mickis som varit i Thailand i en månad. Åååh äntligen :) sen åkte vi hem till henne och myste. Åt tacos till middag och sen sov jag kvar där. Myskväll :)

Jobbade fredag 10.00-12.00 och sen fick jag lunchsällskap av Mickis och hennes syster.

Kl 14 var jag på Skandic park där jag skulle möta Matte för hans överraskning. Hade packat en väska med hans kläder och sen gjort massa gott tilltugg som vi avnjöt på rummet med gott att dricka :) så härligt!

Började morgonen idag med hotellfrukost och sen mötte vi mattes föräldrar på söder för en fika. Nu ligger jag i soffan medan matte är och handlar. Blir tacos idag igen :)

5 år

Överraskar älskling med en hotellnatt för att fira 5 år tillsammans :)

Onsdag

Jobb idag 10.30 - 12.30 som vanligt. Sen lång lunch igen haha! Är så trött av den här medicinen! Nu har jag iaf äntligen fått iväg mitt brev till försäkringskassan och är påväg hem.

Ska sen till huddinge för att sälja en väska :)

Tisdag

Jobb idag 10.30 - 12.30. Sen åt jag lunch och hängde kvar på jobbet för jag var alldeles för trött för att röra mig. Har börjat med en ny medicin för magen och läkaren sa att man blir jätte trött av den i två veckor ungefär innan det går över. Och han skojade verkligen inte.

Sen jag kom hem har jag bara slappat på soffan framför tvn. Precis ätit middag nu och snart kommer matte hem. Då kanske jag ska baka något. Är så sugen!

Lunch!

Oh yes

Måndag

Jobb idag, 10.30 - 12.30 och efter en rejäl lunch sitter jag nu på tbanan mot gymmet :) skönt att ha med sig träningskläder direkt så är det bara att åka hem och slappa sen :)

Söndagskväll

Igår firade jag och Mathias 5 år tillsammans! Vi möttes vid 17 efter brunchen och tänkte gå ut och äta. Eftersom båda var jätte trötta så köpte vi istället hem chips, dipp och Thaimat och hade myskväll framför en film :)

Vi ska fira på fredag istället då jag har en överraskning till honom! :)

Lördag och söndag

I lördags fyllde Bells 23 år så vi åkte till Ballbreaker ett gäng och åt mat och körde massa olika saker. Dom Bowlade medan jag var hejarklack och sen va det golf och dart. Mysigt kväll :)

Igår hämtade jag mami och papi så Åkte vi och åt Brunch på fåfängan :) mysigt!

Grym fredagskväll

Fredag!

Igår va vi på Ikea en stund. Kollade lite nytt till sovrummet :) åt inte en enda godis på hela dagen!

Nu är jag påväg till jobbet! Sen är det dags för min härliga helg att börja :)

RSS 2.0