Dreamcatcher

Tisdag

Jobb idag 9-15 och sen åkte jag till Farsta. Hämtade ut mina ray-ban solglasögon som är slipade i min styrka! Härligt!!

Sen körde jag ett pass på gymmet fast jag verkligen inte orkade. MEN höjde på två maskiner. Så nöjd :)

Helgens bravader

Vilken helg jag haft! Firat två av mina fina vänner och sen varit på studentskiva haha! Helt slut idag men det var det värt!! Här kommer massa bilder :)

Slut

Såhär slut var jag efter intervallerna och styrkan!

Onsdagsmys

Efter jobbet idag åkte jag till Mami och papi. Jag och pappa tog oss ut i spåret och körde intervaller i en backe. Sjukt jobbigt! Avslutade med plankan och squats.

Sen duschen och vidare till huddinge för att se Dif matchen på olearys med hela familjen :) syster, Mami och papi. Supermysigt! :) puss på er!

Tisdag

Jobbade för länge idag, igen. Men hann ta lite pauser så ryggen gör inte lika ont idag som igår. Har slappat sen jag kom hem från jobbet och bara kollat på Vampire diaries. Matte har somnat på golvet haha! Så jag har soffan för mig själv :)

Myshelg

Har haft en kanonhelg på Mattes land med gott sällskap, god mat och spel. Kom hem igår och då bjöds det på middag hos bästa Mami och papi :)

Idag är en dålig dag. Har ont i ryggen efter jobb och det suger. Men va och skaffade linser och då fick jag ett par ray-ban solglasögon på köpet! Så det gjorde dagen lite bättre iaf!

Fredag

Idag var jag hemma från jobbet. Mådde sådär. Åkte till Mami vid 9.30. Satt med hundarna så dom skulle slippa va själva :) sen när mamma kom hem åt vi ciabatta till lunch och sen tog oss ut på en långpromenad i 1 timme och 20 min. Sen blev det lite styrka innan jag skjutsade mamma till fruängen och tog mig vidare till optikern.
Har nu provlinser som jag ska testa tills på måndag.

Håller på att packa för vi ska åka till Mattes landställe med hans familj och Josse :)

Dödskalle

Har det här coola linnet idag som jag fått av Mickis :)

Torsdag

Var alltså och tatuerade mig igår! Äntligen :D Mickis var med och höll handen för OJ så ont det gjorde! Har gjort mina två senaste hos Steve på ANT i Gamla stan. Är väldigt nöjd :)

Jobbade idag 9-15 sen promenerade jag och Pernilla till centralen och tog tåget därifrån. Precis hemkommen och ska ligga en stund i soffan och kolla på Vampire diaries.

Onsdagens ..

Tisdag

En mycket bättre dag idag! Började med ett återbesök hos läkaren för att se hur ryggen klarat sig sen sist. Hon var väldigt positiv och nöjd över min utveckling och träning så det känns kanon! Sista läkarbesöket för ryggen om det inte blir värre (!!!)

Sen jobb 9-15 och min fina mamma, morfar och Marianne kom förbi och åt hos mig :) så kul!

Sen direkt vidare till sjukgymnasten. När jag började på rehab hade jag en meter kvar till marken med fingerspetsarna om jag böjde mig framåt. Idag har jag några centimeter. Är så STOLT över mig själv!

Skitmåndag

Blä. Världens skitdag! Nu vill jag sova och vakna upp till en bättre morgon!

Bilder från lördagen!

Hade en sjukt bra lördag! Rock of ages var KANON! Tack älskling :)

Mot stan

Nu åker jag och min BF till stan! Dags för tapas! :)

Lördag

Ella vaknade strax innan 8 imorse så då klev vi alla upp. Ella åt välling medan matte handlade frukost :)

Sen har vi varit i parken, köpt glass och ätit lunch innan Tommy kom vid 12.30 och hämtade henne.

Jag åkte då direkt till gymmet och nu är jag helt slut! Ska vila lite och sen fixa mig iordning för ikväll är det rock of ages med Mathias :)

Fredagsmys

Tog en promenad vid 15.30 med Nelo, matte, Ted och hans Jack russel tik Tinja. Efter att Nelo fått skäll av henne flera gånger så höll han sitt avstånd haha! Dom fick bada och leka vid vattnet. Sen fick jag springa hem för Sandra, Tommy och Ella stod och väntade utanför.

Tommy fyller år idag så dom ska ut och äta och då får Ella va här med oss :) vi gick ner och köpte godis och glass som hon proppat i sig efter maten. Nu kollar vi på Bärgarn för 100e gången och försöker få Ella i sängen haha!

Fredag

Långledigt och det är så skönt! Började dagen med en promenad med Nelo. Han fick springa av sig lite och bada vid vattnet :) nu har vi ätit frukost och ska slappa i soffan ett tag! Härliga lediga dag!

Torsdagskväll

Nu har jag och Mathias precis kommit hem från mamma och pappa. Vi åt jätte god, grillad mat och spelade spel. Hann även med att klippa pappa :) mystorsdag!

Både mamma och pappa jobbar dag imorgon så jag tog med mig Nelo hem nu så jag har honom imorgon. Han ligger och myser mellan oss i sängen :) god natt!

Torsdag

Gårdagen avslutades med middagsmys hos Camills. Vi köpte pizza och snackade massa skit! Har inte setts på evigheter så hade massor att prata igen!! Så härligt att träffas igen :)

Min lediga torsdag började med en tur till stallet med Marianne. Hon hade lektion 10-11 och efter det fick jag prova att rida första gången sedan diskbråcket. Har äntligen fått klartecken från sjukgymnasten. Och GUD vad härligt det var. Skrattade hela tiden och gick sedan runt med världens leende på läpparna. Red bara 15 minuter för att inte gå på för hårt första gången. Men snart ska jag dit igen och rida lite längre :)

Onsdag

(Inlägget publicerades aldrig igår så det kommer nu!)


Jobbat idag 9-15 och sen direkt till gymmet. Fy vad jobbigt men så skönt! :) sen har jag äntligen valt ut ett par nya glasögon och ett par nya solglasögon slipade i min styrka! Är fattigare men det är det värt! Min syn har blivit sämre så behövde verkligen nya! :)

Fruktsallad

Avslutar kvällen med lite fruktsallad. Mango, Kiwi och passionsfrukt. Mmmm vad gott :)

Härligt väder

Jobbade idag 9-15 och sen solade jag lite haha! Öppnade fönstret på 12e våningen och njöt :) möte med jobbet vid 16 där dom berättade att vissa kommer få gå så en restaurang ska läggas ner. Trist! Men som tur är får jag vara kvar!

Nu har jag precis kommit hem. Har världens IBS mage idag :( blir kanske en stund i solen nu på balkongen!

Eftermiddags sol

Körde ett stenhårt pass på gymmet och direkt när jag kom hem satte jag mig i solen på balkongen. Så härligt väder :)

Nu har jag precis lagat köttfärssås och spaghetti och slappar i soffan framför Pretty little liars.

Helgens bravader

Hade väldigt trevligt i lördags och va väldigt trött på söndagen. Men tog mig ändå ut på en promenad på 40 min och sen avslutade med 30 st armhävningar på tårna :D

Måndag

Jobbat idag från klockan 9 och nu drar jag till gymmet :) bilder från helgen kommer senare!

Lördag

Vid 13 idag åkte jag till gymmet och körde stenhårt! Sen mötte jag Mickis i Farsta och kollade glasögon :) hittade två par som jag ska kolla lite närmre på imorgon. Sen åt vi mellis hos Mickis innan jag drog mig hem och fixade mig iordning. Josse hämtar upp mig snart så ska vi på tjejmiddag hos Camilla :)

Fredagsmys'

Jobbade idag 8.45 - 14.45 och åkte tillsammans med Pernilla till gamla stan. Bokade tid för tatuering :)))) hehe!

Sen hämtade jag bilen och åkte till Fåfängan för att plocka upp Kerstin. Vi handlade massa gott och sen åt vi middag och hade filmkväll. Nu har hon precis åkt hem och jag ska krypa ner bredvid Mathias och sova. God natt :)

Sunrise

Kvällsprommis

Fick med mig Matte ut påsen kvällspromenad. Bara 20 minuter men skönt att få lite frisk luft! :)

Valborgsfirande

Åkte och köpte ett par träningsbyxor på runners store. Hade fått ett rabattkort av pappa så fick 20% på dom :)

Sen hem. Var inte alls sugen på att fira Valborg utan ville ha mysig kväll hemma. Men efter att ha pratat med Josse så bestämde vi oss för att åka till Kavven och Camilla för middag och god dryck. Vi spelade spel och umgicks ända till 05.30 imorse. Då tog vi oss ut för att kolla soluppgången :) sen blev det taxi hem!

RSS 2.0