!!

Nu känner jag bara att jag vill ge järnet! Sluta äta snacks varje dag, träna träna träna och se skillnad! Så alla ni, peppa mig med sms om att jag ska träna och skippa onyttigt!

Onsdag

Jobb idag 10.30 - 12.30 . Sen åt jag lunch på jobbet innan jag åkte till gymmet. Trotsade min förkylning och körde ett pass! Sjukt skönt! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det nog nått avsnitt Greys innan det är dags att laga middag :)

Längtar till helgen

Ser verkligen fram emot helgen! :) hela veckan egentligen!

På fredag ska jag träffa älskade Kerstin för god mat och mojitos :)
På lördag fyller Bells 23 år så vi ska fira henne på en tapasrestaurang. Så mysigt!
Och på söndag firar jag och Mathias 5 år (!!!) tillsammans. Det kommer nog bli en fantastisk helg!

Syster min

IBS

Så idag var jag alltså hos en Mag- och tarmspecialist. Han konstaterade att jag inte behöver göra fler undersökningar och att jag har IBS. Det suger men ändå skönt att få en diagnos. Han skickade en remiss till en dietist som jag ska få träffa och sen ev. Även gå på KBT behandling.

Idag ska jag laga smördegsinbakad fläskfilé :) mmmmmmm!

Måndag

Påväg till jobbet nu :) 10.30 - 12.30 blir det idag innan jag ska vidare till tarmspecialister på Sabbatsbergs sjukhus. Äntligen!

Brown eyed girl

Frukost

Imorse blev det färska jordgubbar till frukost. Så himla gott :) sen var det första arbetsdagen på 5 månader! Jag har nu alltså gått upp till att jobba 25 %!!

Så kl 11 var jag på jobbet och skulle va med på ett mingel. En ny lokal vid KI skulle invigas. Så det var snittar och dryck till 500 pers. 2 timmar jobbade jag och det va mina 25 %. Fick lite ont men inte värre än vad jag brukar ha varje dag. Så det känns bra!

Nu har kag precis kommit hem från ett pass på gymmet och är helt slut! Så skönt! Och fylld med endorfiner :)

E

Escada

Den stora blåa är Min nya bebis i min Escada familj :)


Mamma 50 år!

Igår fyllde mamma 50 år. Så hon hade en heldag planerad. 13.20 möttes vi vid gymmet ombytta och klara. Det var dags för zumba! Och oj vad kul det var! :)

Sen hade mamma bokat ett rum till alla oss med bubbelpool och bastu. Jätte mysigt!

Efter det var det dags att göra sig iordning för att ta oss in till stan för middag. En jätte bra italiensk restaurang där maten var helt fantastisk! Kvällen avslutades på en pub med drinkar :) Tack mamma och pappa för en kanon dag!


Spaaaa

Sitter och njuter på spat på hotellet. Har precis kommit upp från ett bubbelbad och väntar nu på massage :) livet är härligt just nu!

Tisdag

Efter turen i stan igår åkte vi tillbaka till hotellet och bytte om till badkläder och Ner till poolen. Jag och Alice var med på vattengympa haha!

Sen provade vi på salt bastu som sved skit mycket men idag är jag hur len som helst!

Senare på kvällen gjorde vi oss iordning och åt middag på en asiatisk buffé. Sen blev det GENI på mammas och pappas hotellrum :)

Tisdag

Efter turen i stan igår åkte vi tillbaka till hotellet och bytte om till badkläder och Ner till poolen. Jag och Alice var med på vattengympa haha!

Sen provade vi på salt bastu som sved skit mycket men idag är jag hur len som helst!

Senare på kvällen gjorde vi oss iordning och åt middag på en asiatisk buffé. Sen blev det GENI på mammas och pappas hotellrum :)

Tallinn

Imorse kom båten in till Tallinn och nu går vi runt i stan här:) väldigt fint men lite dåligt väder.

Fredag

När jag vaknade åkte jag och plockade upp mamma så åkte vi till Skärholmen. Mamma köpte tre klänningar och en kavaj och jag var shoppingstöd :) och tack mamma som köpte mina citodon till mig <3 jätte mysig dag!

Nu har jag varit hemma ett tag och kollar lite tv med Mathias. Snart ska jag åka till Josse och ha fredagsmys!

Love

Världens finaste!

Min man kom hem med rosor till mig, dagen till ära. Tänk vad det gör en glad! :) känns som att inget kan förstöra mitt humör nu! Och snart kommer Josse för alla <3 dag middag, hon och jag! :)

Torsdag

Klockan ringde strax innan 09. Upp och äta frukost innan det var dags för Gyn cellprovtagning. (Som jag skjutit upp i tre månader). Skönt att ha det klart!

Sen blev det gymmet. 15 min på crosstrainern och sen mage, rumpa och lår. Hem och äta lite frukt innan jag började sy upp ett par gardiner som legat i garderoben alldeles för länge! Så nu är det vita gardiner i vardagsrummet istället för svarta. Snyggt :)

Sen sydde jag ett linne till mig själv medan Fastighetsskötaren äntligen kom förbi och fixade badkaret och skåpsluckan som lossnat. Nu ska jag göra en toast och fortsätta kolla på Gossip girl :)

Mys!

Blev en promenad till centrum tillsammans när Matte kom hem från jobbet. Vi köpte gott att dricka och lite snacks för att fira alla <3 dag (förtidigt)

Lasagnen var kanon! Och så tittade vi på True blood säsong 5! Äääääntligen!

Nu har Mathias somnat, som vanligt, så jag kollar på gossip girl :)

13/2

Vi firar alla <3 dag en dag tidigare :) så jag har precis lagat en lasagne (Mattes favoriträtt) som ska stå och dra sig lite innan den åker in i ugnen :) sen blir det nog bio om vi hittar en film vi vill se! Annars blir det film och soffmys!

Onsdag

Bästa sättet att starta morgonen; titta på youtube när Ellen degeneres prankar folk. Haha låg i två timmar och skrattade innan jag gick upp! Nu har jag precis ätit stor Brunch här hemma och kollar gossip girl säsong 5!!

Fina

<3

Finaste pojkvännen köpte hem tulpaner till mig idag <3 blev så himla glad! Kanske han tycker om mig trots allt haha :)

Tränaträna

Tisdag

Sov länge idag igen! Sen åt jag en rejäl frukost innan jag tog mig till gymmet :) körde 15 min uppvärmning på crosstrainern och sen mitt rehabprogram med mage, lår och rumpa!

Vidare till jobbet där det bjöds på lunch och mini semlor. 4 st lyckades jag trycka i mig! Haha

Nu är Ullis här. Vi har ätit tacos och kollar Greys anatomy säsong 8 :)

Caesar

Åt precis middag här hos mami och papi. Caesar sallad blev det :) mmmmm! När Ella, som dom är barnvakt åt, somnat så ska vi äta semla hihi!

Måndag

Började morgonen med ett träningspassen. 15 min uppvärmning på crosstrainern och sen biceps och triceps!

Vidare till jobbet för att lämna mitt sjukintyg och tog med mig lunch hem till mamma och pappa. Har lagt upp två av pappas byxor och ligger nu i soffan och slappar med Nelo!

Hoppas

Kladd

Jepp

Söndag

Sov sjukt länge idag. Gick inte upp förrän 12.30. Då blev det soffmys med sambo och frukost :)
Sen fastnade vi framför Jericho innan jag vid 17.30 tog mig till gymmet!

Hemma igen lagade vi pasta carbonara :) nu har matte somnat här i soffan så jag kollar på drop dead diva.

No

E

Måla måla

Struntade i promenaden för det snöar så mycket. Så jag har målat en till tavla. Även denna är en magnetcanvas :)

Snart blir det duschen för att hinna fixa mig innan jag ska plocka upp mormor och Ella och åka till Sandra för att fira hennes födelsedag :)

Lördag

Hade tänkt gymma idag men har tränat min stackars kropp tre dagar på raken så idag får det räcka med en promenad. Matte ställde bilen hos en kompis igår så det passar ju ganska bra att gå och hämta den! Först lite yoghurt :)

Fredagsmys

Mötte mami, papi och mammas kompis i Farsta efter träningen och papi bjöd på lunch:) sen åkte jag och överraskade syster på födelsedagen med blommor och choklad!

Hämtade sen Linda och handlade lite till kvällen. Vi bakade pizza och myste framför tvn :)

Nu har hon åkt hem och jag fortsätter med målningen. Blev en magnetcanvas idag som man alltså kan fästa magneter på!

Träääääna

Har världens träningsvärk i armarna från träningen igår så Idag blir det lår, rumpa och mage! Mitt rehab pass alltså! Nu är jag taggad igen!

Hipphipp!

Idag säger vi GRATTIS till min fina syster på hennes 26 års dag!❤

Måla måla!

Målningen fortsätter här hemma :) min grej är drömfångare. Jag tror verkligen på dom och dom är väldigt vackra. Så det blir många sådana :)

Tavlorna!

Målamåla

Körde 15 min på crosstrainern och sen körde jag ett stenhårt pass med mina stackars triceps, biceps och axlar! :)

Är helt fylld av endorfiner nu! Och jag ska sälja min första tavlan. Dock till mami och papi som kanske köper den av medlidande haha men ändå!

Har målat en tavla till lilla Ella också :) Sandra ville ha en till ellas rum!

Den orangea är till mami och papi och den blåa är till Ella :)

Godmorgon?

Ligger i sängen och känner inte alls för att gå upp. Speciellt inte att åka till gymmet. Vet inte vad som hände. Förra veckan va jag as taggad och tränade 5 ggr på gymmet och dom 2 resterande dagarna tog jag promenader.

Nu vill jag bara ligga kvar i sängen! Blir så omotiverande när det inte blir någon skillnad. Blir varken bättre i ryggen eller fastare i kroppen .. Men snart så! Förhoppningsvis!

Mys dag

Kerstin mötte mig så köpte vi med oss lunch. Där med pasta i hornstull blev det idag :) mmmm. Vi pratade massa och åt gott.

Vid 16 hämtade Josse mig. Vi tog en tur till Farsta innan vi åkte hem till mig och lagade middag. Blomkål- och potatissoppa :) nu slappar vi i soffan och kollar på The Beach! :)


Bilden är från lunchen hos Kerstin. Hennes sambo har en rottis som va sugen på mitt vaniljhjärta :)

Onsdag

Sov länge imorse! Va så skönt att ligga kvar i sängen. Sen körde jag mina rehabövningar innan jag åt en ordentlig frukost.

Nu sitter jag på tåget påväg till stan. Ska sälja min iPhone 4 och sen hålla Kerstin sällskap när hon packar :)

Words

MR

Efter att jag skjutsat Mickis och Julia åkte jag hem och säckade på soffan. Vaknade vid 11 igen och slötittade lite på tv innan jag slängde i mig lunch och lämnade Mickis mammas bil på hennes jobb.

När jag kom hem fick jag sms om att min mobil kommer så då var det bara att klä på sig jackan igen och promenera ner till centrum. Äntligen! I typ 2 timmar satt jag och fixade med den innan jag började med middagen. Raggmunk och bacon. Mmmm!

Kl 18.15 var det dags för en ny MR. Det gick bra och jag får provsvaren i slutet av veckan förhoppningsvis.

Nu blir det sängen! Imorgon blir det träning.

Äntligen!

Blondie

Vid 18 var jag på Salongen där Rosanna jobbar. Hon slingade min utväxt och klippte :) är super nöjd! Innan jag gick därifrån lockade hon mitt hår.

Åkte hem till Mickis där det bjöds på middag :) ska sova här inatt för tidigt imorn ska jag köra henne och Julia till Arlanda. Dom drar till Thailand en månad :)

Oldies

Hittar massa härliga bilder! :) Här är jag och Kerstin på Fåfängans personalfest 2010!
 
 

hahahaah!

 
HAHAHAAHAH! Sitter och kollar igenom gamla bilder och hittade den här godingen!
Tror jag skrattar ihjäl mig :'D Camilliiiiii!
 

Dreamcatcher

Måndag

Gick upp vid 10 imorse åt frukost och åkte sen till Farsta. Dags för ny iphooooone :) dock var den slut SÅKLART men får en på posten imorgon eller onsdag :D

Håller på att plockar här hemma medan jag bakar muffins och äter lunch. Ikväll ska jag äntligen få göra något åt mitt hår!

Jag

Kväll

Promenerade runt en hel del i stan med pappa. Åt lunch och hade mysigt :) sen hem och lägga sig på soffan med smärtstillande.

Lagade pestoöverbakad lax med pressad potatis till middag. Är jätte trött så snart blir det lite läsning i sängen :)

Söndag

Började dagen igen med ett träningspass! Sen hem och duscha och nu sitter jag på tåget påväg till stan för att möta papi :)

Lördag

Började dagen med ett pass på gymmet! Så skönt när man väl är där men idag var det segt att ta sig dit..

Sen hem och duscha innan vi åkte hem till mami och papi. Det var dags att fira pappa som fyllde år i onsdags! :) jag klippte honom innan gästerna kom och sedan bjöds det på sjukt god fläskfilé gryta. Mmmmmm :)

Sen spelades det spel och Hade mysigt :)

Django

Till middag igår lagade jag kycklingfilé och sallad. Till det åt vi foccacian jag bakade :)

Sen blev det bio! Jag tog mina smärtstillande och hoppades att jag kunde sitta i tre timmar. Och det gick faktiskt helt ok! Filmen va bra också så som tre timmarna gick ganska snabbt!

Prommis

När Sandra hämtat Ella gjorde jag ett nytt försök på att baka foccacia. Än så länge ser det bra ut! Under första jäsningen tog jag en promenad på 20 min. Skönt att ta sig ut i det fina vädret :)

Snart ska jag pensla och smaksätta brödet innan det åker in i ugnen och jag i duschen.

Busungen!

Bus fredag

Strax efter 9 imorse kom Sandra och Ella förbi. Sandra skulle plugga så jag är barnvakt! Vi har bakat chokladbollar och kollat film. Nu ligger Hon och vilar :)

RSS 2.0