Lördagsbakis

Igår när jag kom hem från sandras landställe så slappade jag bara framför tvn. Vid 18 började jag göra mig iordning för en kväll på stan med Mickis! Vid åt middag och Fridays och sen kon Gustav och hans tjej förbi så drack vi massa drinkar och snackade massa skit! Sen drog vi vidare Till Pure och partade loss till 02 då jag åkte och mötte Matte och hans kompisar och dom andra åkte hem.

Hade en kanon kväll med idag är det inte lika kanon haha. Jag och matte har kollat film, ätit pizza och snacks och kollat film hela dagen.

Lite bilder från igår!

mer bilder

Mer härliga bilder :)
 
 
 
 
 
 
 
 

mys

 Har haft ett helt fantastiskt dygn på Sandras land med härliga tjejer, mycket skratt och god mat! Igår när vi kom dit började vi med att byta om och ta oss ut i snön. Dags att åka skoter! Så himla härligt och roligt. Skrattade hela tiden! Efter ett tag tog vi oss in och åt lunch. Grillad korv med bröd. Sen blev det massa snack, kortspel och snacks innan vi bytte om till bikini och tog oss ut till vattnet. Badade tunna och bastade. Såååå härligt och skönt för själen.
 
Till middag lagade vi baconinlindad kycklingfile med god sallad och basilikacreme. Sen myste vi i soffan framför tvn resten av kvällen. Åh vad jag behövde det här. Har haft det så underbart :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Camills

Efter lunch/middagen skjutsade jag hem Micke och Alice. Sen ringde jag Camills. Vi har inte pratat eller setts på länge så vi hade en hel del att ta igen. När jag varit hemma ett tag bestämde jag mig för att göra henne glad och åka förbi med McDonalds. Och glad blev Hon verkligen! :)

Vi åt tillsammans och sen bytte vi julklappar. Jag älskar drömfångare och Hon hade gjort ett par örhängen till mig, formade som drömfångare Och ett jätte snyggt armband, som även det Hon gjort själv. Så glad blev jag! Så sjukt fina :)

Annandagen

Ställde klockan tidigt imorse och mami gjorde våfflor till frukost :) sen mötte jag Josse i Farsta så shoppade vi lite på mellandagsrean! Blev en blus och smink till mig :)

Släppte in städerskan vid 12 och åkte sen till Gullmarsplan. Det var dags för bowling med morfar, marianne, mamma, pappa, Sandra, Tommy, Ella, Johan, Edvard, Micke och Alice. Jag hade dock rampen till hjälp eftersom jag har så ont i ryggen.

Sedan blev det lunch/middag hos morfar och marianne. Dom årliga revbenspjällen :)

Mys

Juldagen

Jag och pappa började dagen med en promenad i snöstormen med Nelo. Sen körde vi styrkepass hemma. Eller jag körde mitt rehab pass!

Efter dusch och fix åkte vi och mamma till Sandra, Tommy och Ella. Vi har precis ätit prinskorv, potatis och julskinka. Ella har fått massa paket och jag har fått fina av mormor och Stickan :)

Julafton

Igår när vi gjort oss iordning så åkte jag, pappa och mamma till mormor och Stickan för jul lunch. Där var även morbror micke, Åsa och Alice. vi åt gott och körde sen julklappsleken.

Eftersom mamma skulle jobba natt började vi röra oss hemåt vid 19.00 tiden. Jag och pappa bakade pizza och åt sen chips, gurka och dipp framför nya Batman filmen :)

God Jul!

Dan före dan

Vid 15 skjutsade jag hem Josse och åkte sedan hem till mami och papi. Pappa grillade och Gud så gott det var! :) när mamma åkte till jobbet spelade jag och pappa bingo lotto. Uppesittarkväll! Och dom överdrev verkligen inte. 19.30-00.00 höll det på. Jag vann inget men pappa vann en ny lott haha :)

Lördagens

Igår åt jag frukost med Josse innan vi tog en tur till Hammarby Sjöstad. Sen hem till mami och papi, hämta nelo och hem igen. Vi rehabade innan vi fixade oss iordning och åkte till Sandra. Där bjöds det på tre rätters middag. Hjort till varmrätt som var jätte god! Super trevligt hade vi!

Vidare hem till mig där jag, Josse, Sandra, Ida och Millan kollade på film och åt snacks. Nelo charmade alla dom vanligt!

Josse sov över Så imorse tog vi en prommis med nelo och köpte med oss god frukost hem. Mys morgon och mys dag!

Fredagsmys

Började morgonen med en smoothie medan jag kokade kola och gjorde lite rehab övningar på pilatesbollen. Blev kola med hallon och vanilj smak.

Sen åkte jag till jobbet för att äta lunch och önska god jul. Bjöd på min goda kola också :) vidare hem och hämta matte innan vi åkte och handlade lite mer julklappar innan vi åt middag på Luganos. Mmmmm bästa pizzorna! :)

Avslutade kvällen med bio! Berättelsen om Pi. Den va bra :)

Bilder

Kollade igenom mina bilder på mobilen och hittade din här härliga på papi och nelo :)

Torsdagens

Tog sovmorgon och fixade sen jätte god smoothie till mig och Mathias till frukost innan vi åkte till Nacka forum. Julklappsshopping! Nu är jag nästan klar! :) så skönt!

Efter lite lunch åkte vi hem. Jag fixade mig iordning och tog mig till jobbet där det var julavslutning. Vi hade vin bingo och jag kammade hem andra priset! Tre flaskor vin! Haha jag som inte ens gillar vin. Sen bjöds det på god mat och massa snack!

Efter att jag skjutsat hem min chef tog jag mig in till gamla stan och mötte upp Mathias och hans kompisar som satt på en krog. Nu ligger vi i sängen och ska sova. God natt :)

Värdelöst

Idag har varit världens skit dag! Från början till slut. Men tog mig till rehab för att träffa naprapaten som tryckte och drog i min rygg. Fick sen åka och köpa ett bäckenbälte som ska hjälpa mig att avlasta bäckenet. 500 kr. Skit kul.

Dagen fortsatte va skit. Jag hade ingen matlust alls och nu kom jag precis in från en liten promenad. Ska sova och glömma den här bajsdagen.

Kväll

Massagen var kanon! 1 timme och 15 minuter för 390 kr. Så skönt och prisvärt!

Sen mötte vi upp hennes mamma och åkte till en utförsäljning av Odd Molly. Efter 2,5 timmar gick vi därifrån och jag fick med mig två fantastiska koftor! Påvägen hem köpte vi med oss indisk mat från Länna och sen myste vi lite i soffan inne matte hämtade mig.

God morgon!

Sista vattengympan va förra veckan så idag är det ingen rehab.
Klockan 14 ska jag istället möta Josse i stan för att få varsin helkroppsmassage och GUD så skönt det ska bli!

Igår hos läkaren fick jag veta att min yrsel beror troligtvis på ett fel i mitt öra så jag ska äta någon medicin i 10 dagar. För det räckte tydligen inte med alla fel jag redan har. Gud måste verkligen hata mig..

Fick även två olika mediciner till magen jag ska prova eftersom mitt IBS blivit så himla krångligt och smärtsamt senaste tiden.

Ett till problem med all medicin jag har är att pengarna börjar ta slut nu till jul och har egentligen inte lust eller råd att lägga så mycket pengar på medicin. Lägger redan över 500 kr på medicin som det är nu och har fått tre till jag ska hämta ut.. Skit kul.

I have died Every day waiting for you

VC

Smärthanteringskursen gick bra! Och jag trodde inte jag skulle sakna det när det försvann men det kändes jätte trist att nästa gång är sista gången..

Mådde jätte dåligt så åkte direkt hem efter och nu ska jag klä på mig för att gå ner till vårdcentralen. Börjar om!

Rehabmåndag

God morgon! Nu är jag påväg till Nacka sjukhus för rehab! Smärthanteringskurs på G! Sen va tanken att jag skulle till gymmet men mår alldeles för dåligt för det så åker hem direkt efter.

Sistersbyheart

Till alla som har instagram! Ta en bild på ett hjärta och skriv #sistersbyheart_libresse så skänker libresse 5 kr till tjejzonen.

Det har jag gjort! Snygge heter jag på instagram :)

Mys killen!

Breaking Dawn

Mami och papi kom förbi strax efter 13. Dom skulle hämta Nelopelo och mamma skulle hjälpa mig med att mäta mitt blodtryck och mitt blodsocker för jag trodde jag hade fått diabetes. Som tur är så hade jag inte det :)

Sen åkte jag och Mathias till heron för att äntligen se TWILIGHT!!! Och Gud så bra det var!!! Sjukt bra :)

Nu ligger vi i soffan och kollar film :) härlig söndag!

Söndag

Igår skulle vi på middag hos Mattes familj. Hans morfar, moster med respektive var där över helgen. Men jag mådde inte alls bra så jag stannade hemma. Sen ringde Matte och sa att dom ville att jag och Nelo skulle komma på fika och jag kanske mådde lite bättre. Så vi skottade fram bilen och tog oss dit. Mysigt var det :)

Idag vaknade jag vid 9 och då va det lika bra att gå upp och klä på sig varma kläder. Tog en prommis med nelo och nu har även Mathias vaknat och vi ligger i vardagsrummet och kollar på nyaste Sherlock Holmes.

Lördag

Vaknade imorse och tog en långprommis med Nelo. Skönt och som det ser ut genom fönstret nu så hann vi in precis innan vädret blev helt hemskt. Efter lite frukost ligger vi i soffan och myser! :)

Mys

Efter jobbet åkte jag till mami och papi för att hämta Nelo. Mickis plockade upp oss och sen handlade vi lite gott på vägen hem. Pizza till middag medan vi kollade på film och sen lyxade vi till det med chips och dipp.

Nu åkte Mickis hem för ett tag sen och jag och Nelo ligger och myser i soffan! Härligt!

Fredag!

Mathias opererade handen igår så idag fick han lite sovmorgon. Vi åt frukost tillsammans, min goda foccacia jag bakade igår! Sen åkte han till jobbet och jag kollade lite gossip girl.

Min naprapat/fysiolog ringde mig och ville kolla på min rygg igen då hon blev lite fundersam efter vi träffades igår. Så ska dit nästa vecka.

Nu är jag påväg till jobbet för att äta lunch och umgås lite :) dom har sparat ett vaniljhjärta till mig :)

Torsdag

Upp tidigt imorse för att hinna äta frukost innan rehab. Mötte sen min naprapat i gymmet för att gå igenom mitt träningspass. Har blivit sjukt stora förändringar och det känns jätte bra! Dock har jag en väldigt irriterad muskel i ryggen som gör att jag har extra ont.

Handlade lite Påvägen hem och började sedan mitt luciabak! När lussebullarna stod på jäsning kokade jag knäck. Sedan när bullarna jäste andra gången så bakade jag foccacia med rosmarin och flingsalt. Mmmmmm!

Så nu luktar det supergott i hela lägenheten.

Onsdag

Vaknade vid 10.30 imorse av att Josse ringde. Senare kom Hon förbi och vi körde rehab tillsammans. Hon för sitt knä och jag för min rygg, medan vi dunkade hög musik. Så mycket roligare!

Sen lagade vi lunch och kollade på film innan hon åkte hem.

Puss

I söndags hade Josse tagit den här bilden på Puss mami och Puss Nelo :) världens bästa är dom! Och super gullig bild.

Kvällsmys

När vi kom hem till Josse åt vi god middag och spelade lite tvspel innan vi tog bilen till Ica för att köpa lite snacks. Sen var det film mys :) härlig dag och jag har varit glad varje sekund.

Mysdagen!

Josse ringde precis efter förra inlägget och frågade om vi skulle mötas i stan istället och sen åka tillsammans för att hämta bilen. Och så fick det bli!

Vi åkte till Gallerian och shoppade loss! Jag köpte två nya bhsar (eftersom ALLA mina andra är för små), ett par jeans, en mys tröja och ett par skor. Loooooove skorna, är helt kär! Ska ha dom i vår!

Sen åt vi lunch på ett indiskt ställe innan vi började röra oss hem mot Josse.

Tisdag

Imorse ringde klockan tidigt och det var dags för rehab! Vattengympa 9.30-10.30. Så härligt faktiskt :) nu är jag påväg hem till Josse för att hämta hennes bil innan jag plockar upp henne på söder. Får se vad vi hittar på på dagen men ikväll ska vi iaf på bio :)

heart

Idag var jag på rehab 10-12. Mådde verkligen inte bra. Men tog mig dit ändå.
Och det är jag väldigt glad över. Det var två nyttiga timmar! Vi pratade om massa
saker som påverkar mig ganska mycket och jag har en hel del att tänka igenom.
 
Det blev sen aldrig att möta Mickis så jag mötte istället Josse i stan för en lunch
och hon skulle kolla skor. Vi promenerade haltandes längs hornsgatan och gick till
min favorit affär, Kreativ insikt. Köpte där en berlock där texten betydde mycket för mig.
 
 
Sedan åkte jag med henne på hennes rehab i Huddinge sjukhus. Kvällen avslutades
med thaimat och tvspel hemma hos Josse :) Dagen slutade betydligt bättre än den började!
 
Nu ligger jag i soffan med en snarkandes Mathias bredvid mig och kollar Gossip Girl :)
God natt!

hello

Bilder från kortspelandet i lördags :) Hann även med att klippa pappa och fixa mamis ögonbryn! Och såhär lite plats fick jag när jag delade säng med Nelo ..
 
 
 
 
 

Helgens händelser

Fredag; Efter rehab och dusch så tog jag bilen till papi. Vi åt pestofylld kycklingfilé och god sallad medan vi kollade på Mission impossible 1 & 2. Sedan plockade vi fram gurka, chips och dipp. mmmm myskväll!
 
Lördag; Började morgonen med en smoothie som papi hade gjort ordning. Sen tog vi en promenad på 1 timme med Nelo i det fantastiska vädret!
 
 
 
 
Efter promenaden åkte jag och papi till Heron för att se nya Bond filmen, Skyfall. Den va bra och det var mysigt :) Vi handlade på vägen hem och jag började med maten. Papi gick ut med Nelo på långprommis och Mami kom hem från jobbet. Till middag blev det smördegsinbakad fläskfilé med sallad. MMMMM! Sen plockade vi igen fram chips, gurka och dipp medan vi kollade på Så mycket bättre. Kvällen avslutades med kortspel innan jag åkte hem.
 
 
Söndag; Tog lång sovmorgon och sen tog jag och Matte oss upp till soffan för lite frukost och film mys. Jag gjorde mitt rehabpass här hemma innan jag hoppade in i duschen och tog sedan bilen till farsta för att köpa en födelsedagspresent till min svåger Victor. Kvällen bjöd sen på födelsedagsmiddag hos honom. Jätte god mat och super mysigt! 
 
 

Måndag

Min blogg app fungerar inte och har inte gjort det sedan i fredags. Så jag uppdaterar om helgen ikväll eller imorgon när jag sitter vid min data.

Nu är jag påväg till rehab. Smärthanteringskurs. Sen ska jag nog möta Mickis. Är extra trött på mig själv idag. Magen mår inge bra och ryggen smärtar mer än vanligt..

Trött

Var sjukt taggad på träning imorse. Men sen efter mötet med socionomen försvann allt och jag ville bara hem. Tvingade mig själv att gå av i sickla och körde faktiskt ett pass på 1 timme. Så stolt över mig själv! började le för mig själv när jag inser hur stor skillnad det blivit på mina muskler i magen. Kan nu göra övningar som inte alls gick för en månad sen! Lyckan i det :)

Nu sitter jag på tåget påväg hem. Ska duscha och kolla lite greys kanske innan jag åker till papi :)

Fredag

God morgon! Sov som en stock inatt. Så himla skönt! Nu sitter jag på tåget påväg till rehab. Möte med socionomen och sen åker jag till gymmet.

Ha en bra dag :)

Centralbadet

Har haft bästa dagen på länge! Mötte Kerstin vid 13 och gick och mätte våra bh storlekar på Åhléns. Jag fick en chock och insåg att jag köpt 3 storlekar för små bhsar i typ 6 år! Herregud! Köpte iallafall två ordentliga i RÄTT storlek, jätte fina! Mamma och pappa, blunda nu! Men dom kostade 600 kr/ styck men jäklar vilken skillnad det är! Förstår inte att jag kunnat ha skit bhsar från H&M!!

Sen åt vi lunch på Jensens innan vi kollade lite julklappar. Vi tog oss senare iväg till Centralbadet och hade supermysigt! Simmade några längder och sen hängde i bubbelpoolen. Så härligt och skönt för mig rygg!

Torsdag

Åh vad jag ser fram emot idag! Vaknade strax innan 10 och sorterade tvätten. Nu springer jag upp och ner i tvättstugan medan jag kollar greys och äter smoothie till frukost.

Vid 13 ska jag möta upp bästa Kerstin i stan. Vi ska handla lite julklappar och gå till centralbadet och bara ha mysdag! Köpa ansiktsmask osv. Ska bli så härligt och hon ger mig så mycket energi och glädje. Älskar att jag har så många fina vänner och familj! :)

God natt

Maten var suverän! Mmmm :) sen myste vi i soffan och kollade prison break och helle kitchen. Matte köpte sig ur sin diskdag genom att massera min hårbotten haha :)

Och ja, jag är as snygg på denna bild... Not. Men där ser ni beviset på massagen ;)



Hyacint

Promenad

Eftersom jag inte varit tvungen att ta mig någonstans idag så tycker jag faktiskt att det här vädret är mysigt. Mötte Mathias på parkering när han kom från jobbet och hjälpte honom få in bilen på parkeringen. Sen promenerade vi sakta till Ica och handlade lite till middagen. Det blir kyckling med sallad och vinegrette. Mmmmuummms.

Köpte även en ny hyacint eftersom min tydligen har dött? Blev en blå den här gången!

Snöstorm

Herregud vilket väder! Jag tänkte ta mig till gymmet när jag vaknade med det ställer jag in. SL hade förseningar på typ allt och jag vill inte stå och frysa med mitt diskbråck ute i snöstormen.

Har även problem med magen och haft det sen i måndags.. Det suger. Känns som att ryggen räcker gott och väl!

Till råga på allt har jag nu fått kallelse till cellprovtagning eftersom jag fyllt 23. Och jag vill absolut inte gå för det kommer vara förändringar, så jag måste göra ytterligare tester och det vet jag eftersom jag är ett måndagsbarn och får all otur alla andra slipper. Skit.

Fight

Nytt nagellack!

Greys!

Vattengympan gick jätte bra men oj så seg man blir efteråt! Åkte iaf hem till Josse med lunch och presenter då Hon fyller år idag :) vi åt gott, spelade tvspel och kollade film.

Nu har jag precis ätit middag och ligger i soffan och kollar Greys! :)

Tisdag

Gud vad jag blandar ihop dagarna nu när jag är sjukskriven. Hade det inte varit vattengympa idag hade jag aldrig vetat att det var tisdag. Nu sitter jag iaf här och väntar i sickla. Blev väldigt tidig då jag tog ett tidigare tåg eftersom man aldrig vet nu på vintern om tågen går eller inte..

Uppe alldeles för tidigt. Det svider i ögonen för att klockan ringde 07..

Snö

Det är så vackert ute nu!

Läggdags

Efter Camills fått sina fransar och bryn färgade så var hon snyggare än någonsin ;) vi tog oss in till stan och åt på Birger king innan hon åkte till jobbet och jag mötte Kerstin. Vi handlade lite julklappar (även till oss själva) och bara umgicks.

När jag kom hem lagade jag sjukt god middag. Fläskkarre m. Couscous och jättegod sallad :) till det kollade vi på några avsnitt av prison break och nu är det dags att sova. Imorn är det upp tidigt för vattengympan :)

Salong Tingeling

Nu sitter vi här hos hudterapeuten och Camills får behandling. Blir jätte bra :)
Man fick superfina tofflor när man kom in haha :)

Måndag

Rehaben idag blev inställd så jag ligger fortfarande i sängen. Skönt för jag mådde inte så bra imorse.

Ska ta mig upp snart och äta frukost för att sen möta Camills i huddinge. I födelsedagspresent av mig fick hon Frans- och bryn färgning som vi ska göra idag. Salongen ligger i Huddinge så vi ska mötas där vid 13 :)

Rättning

Skrev fel. Tvn är till sovrummet :)

God natt

Efter gymmet hämtade jag upp Mathias och så åkte vi till Media Markt. Vi har bestämt att inte köpa julklappar till varandra utan istället köpa en tv till vardagsrummet, så vi tittade lite på det. Sen handlade mig lite grejer till middagen.

Blev inspirerad av syster igår och lagade därför piroger till middag. Till det åt vi jättegod sallad med vinegrette.

Skulle ha tvättstugan 14-18 men när jag kommer ner så har någon annan tagit den?!?! Ilskan som uppstår då.. Men det va bara att boka om tiden. Fixade istället viaplay till ps3 så vi har kollat på film och bara myst i soffan. Härligt!

Mormor och Stickan kom förbi också me en chokladkalender! Tack :)

Nu har jag krupit ner i sängen och ska sova. Rehab 9-12 imorn och sen ska jag möta Camills :) nattinatt!

Härlig vinterdag!

Söndag

Gjorde frukost till Matte imorgon och sen åkte jag till gymmet. Har precis kört ett 45 minuters pass och det känns hur skönt som helst! Är så nöjd att jag Gymmat 3 ggr den här veckan och kört vattengympa 1 gång! Jag är verkligen igång :)

Baka baka

Efter frukosten imorse åkte jag till syster med familj för lite julbak. Sandra och Ella bakade lussebullar och jag stod och rörde i kolasmeten som skulle koka i över 1 timme. Nu är allt klart utom pepparkakorna men jag och Ella har en paus och kollar på Bilar.

Nya mattan

Här har ni en bild på nya mattan i vardagsrummet. Känns så mycket finare och varmare där nu :)

Gårdagen

Igår hämtade jag Josses syrra och åkte hem till Josse. Vi lagade pasta med tomatsås, kyckling och parmesan. Sen spelade vi tvspel och hade mysigt.

Efter ett tag åkte Tessan hem och jag och Josse åkte till Bauhaus för att köpa färg och penslar. Nu är min bokhylla och klädhängare vita :)

Middag köpte vi hem från en thairestaurang och sen åkte vi hem till Josses kompis med två andra tjejer och spelade spel. Väldigt härlig och kul kväll!

RSS 2.0