Morgonmys imorse

Så här mysigt hade jag och Nelo imorse :)

Söndag

Idag fyller morfar år så vi va där och firade honom. Det bjöds på lunch och sen äppelkaka. Supergott!

Sen körde jag en Ove Sundberg och glömde plånkan i bilen när jag skulle handla ett par skor så mamma fick rycka in! Hahahaha! Så köpte vi massa gott till middagen som vi precis tryckt i oss.

Lördag

Gick jätte bra på jobbet, trots alla handikapp jag har haha. Åkte hem till mami och papi för att hämta nelo Pelo. Sen blev det hemmagjord pizza för mig och Mathias medan vi kollade på väääääärldens SÄMSTA film; iron sky.

Efter det blev det chips, gurka och dipp. Fyfasiken vad fet jag kommer bli eftersom jag sitter hemma och svullar när jag inte kan gå ut.. Hehe.

Lördagsjobb

Nu är ja påväg till jobbet. 11-16. Inte nog med att jag har diskbråck och IBS, jag har även blivit tokförkyld nu också!

Efter jobbet ska jag hämta Nelo som ska vara hos oss inatt. Sen blir det förhoppningsvis god middag och massa gott snacks :)

Fredagsmys

Började kvällen med att möta upp Mickis i stan. Vi gick till mongoliska på sveavägen och åt buffén där. Så himla gott! Och rullade typ därifrån.

Sen promenerade vill till SF saga och såg "en oväntad vänskap". Så himla bra och fin film! Haft en fantastisk fredagskväll och ska nu hem och sova och sen ladda för jobb imorgon!

God morgon fredag!

Nu sitter jag och äter frukost innan jag ska till jobbet. Ganska skönt med medicinen att jag måste äta något till för annars struntade jag ofta i frukosten.

Idag blir det jobb 9-13 i Solna. Sen åker jag till huddinge för att prata med min chef och krama Emma hej då eftersom hon åker till Madrid i 5 månader..

Senare ikväll möter jag Mickis i stan. Då blir det middag och bio :)

E

Mina älskade vänner!

Räkningar

Upptäckte precis coolaste grejen på Handelsbankens app när jag skulle betala räkningar! Man kan med hjälp av kameran scana in OCR numret! Woooow! Vad mycket lättare det blev nu! Haha :)

Torsdag

Kom hem vid 15 och vilade till 18 och mådde sen inte alls bra. Känner mig så illamående varje dag. Vet inte om det har med all medicin jag äter. Bekräftade idag min tid hos ryggcentret. Så på tisdag åker jag dit och blir undersökt äntligen!

Till middag lagade jag asiatisk kyckling- och fläskfilégryta med jordnötter :) nu blir det film mys med mig själv och telefondejt med Camills innan jag ska lägga mig och läsa :)

Igår

Eftersom jag är 50 % sjukskriven så jobbade jag 10-14 igår. Sen åkte jag hem och började med maten och väntade på Mickis! Vi åt fläskkotletter med ugnsrostad broccoli och majskolv samt pärlcouscoussallad!

Sen lyxade vi till det med popcorn, godis, cola och the notebook! :)

Nytt försök :)

Okej! Nu ska vi försöka igen :)

RSS 2.0